Framme i US and A!

Efter en lång dag/ natt (beroende på vilken tidzon man befinner sig i) kom vi äntligen fram till San francisco. Allt har gått hur smidigt som helst, och till och med flygmaten var god! Vi var en aning nervösa för passkontrollen, man har ju sett gränsbevakarna, men även den gick bra trots den otroligt långa väntan i kö.

 

När vi väl tagit oss ut från passkontrollen, insläppta i landet och hämtat alla väskor var det dags att leta sig mot bilen. Vi har hyrt en bil bara ett dygn till att börja med för att vi ska kunna ta oss upp och se redwoodträden första dagen. Bilen för resten av resan hämtar vi den 29:e ( hade lite oflyt i tankarna när den bilen bokades).

 

Hämta bilen gick också bra, trots att mamman bakom disken på national inte hittade vår bokning. Inte så konstigt då vi hade bokat med ett annat bolag. Vi skyller på trötta huvuden. Bilen, en dodge caravan, kändes fin och lyxig och alla väskorna rymdes.

 

Gps är dock något man kanske inte ska lita helt fullt på. Vi knappade in adressen och började köra. Insåg efter en stund att vi nog är påväg åt fel håll. Mkt riktigt! Vi stannade på en mack, köpte lite färdkost och begav oss tillbaka mot San Francisco. 4,5 timme efter att vi landat hittar vi ÄNTLIGEN hotellet som heter Travelodge by the bay. Verkligen ett helt ok hotell. Ni fått en ny update om det efter att jag provat frukosten.

 

Ett litet problem vi har just nu är att F har ögoninflamation. Igår var det vänster öga, idag båda två. När vi spolat med koksaltlösning och smörjet med gul salva ser han ut som dom i "house of wax". Tyvärr så vägrar han låt mig lägga upp en bild.

 

Nu ska vi kliva upp. Ja, jag är jetlagad. Vaknade 0430 (lokal tid), pigg som en mört. Dags att göra sig redo för dagens schema, redwood och alcatraz!

 

(Jag kommer bli galen på ipads rättstavningsprogram)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0