05:20

jag längtar efter min varma sköna säng och mina öronproppar..


lyckan är fullständig


image104
image105

Jag har förälskat mig.. kolla bara på lyckan. Som jag har letat, och där hängde dom, de enda de hade kvar i hela Umeå. Och i rätt storlek, jag kunde inte vara lyckligare..

...

image101

Jag vill ha sommar, jag vill ha sol, jag vill bli brunare än Frida!
shrimp, shrimp..

En artikel som du bör läsa om du är min vän

image100

Oj oj oj, tror ni storasyster till den grabben är lite stolt kanske?


Ps. Klicka på bilden, eller klicka här för att komma direkt till artikeln.


inte för att skryta

meeeeen..

image97

Förtydligande: "Du fick bättre resultat än 97% av populationen"

Prova gärna du med på Illustrerad Vetenskaps hemsida, och låt mig få veta resultatet.. snälla?

bakläxa

Jag hade visst inte bloggat idag, så det är väl dax nu då. Jag menar, dagen är ju inte slut än!

Jag var på stan idag, för ovanlighetens skull. Och jag köper alltid nödvändiga saker när jag är där. Jag menar, utan kläder skulle man ju frysa, trots det fina vädret vi haft idag. Imorn ska jag på stan igen, köpa ett par leggings som inte blev inhandlade idag. Jag hoppas hoppas hoppas dom finns bara. Annars måste jag beställa med Emma från gbg, det funkar ju det också, men blir lite mer omständigt. Jag menar, dom är ju typ superviktiga!

Ge mig sommar, typ nu, så jag kan gå naken!
Tänk vad billigt det skulle bli..


Resultat

Dagens tävling slutade på en 2:a plats. Fy va duktig han är min lillebror!

det är spännande

aaahhh, jag har suttit och tittat på 1 majtroféns parallellslalom på live-tv nu hela morgonen.

Lillebror är nu i final iaf, och jag ber till gud att han ska vinna och att jag ska hinna se finalen innan jag måste på jobbet. annars tror jag att jag ska komma lite sent. hehe

Shit om lillen skulle vinna både i fredags och idag. Det skulle ju vara toppen på moset. För hela sverige-eliten är ju med även här. Åh vad jag är stolt just nu! Jag återkommer med resultatet ikväll efter jobbet.. HÅLL TUMMARNA!

Gårdagens resultat

image96


Jag hittade resultaten på VF:s hemsida, så jag var ju tvungen att slänga upp det här!

gissa vad jag gjorde kl 07:20 imorse?

Jag for ut och sprang. Den enda jag mötte på hela min runda var en tant. Jag undrar varför ingen är vaken så tidigt på lördagmorgon? Någon som vet? 

Jag känner mig ruskigt hurtig, och jag har ingen aning om var det kommer ifrån!? Skönt är det, som tusan!

Förästen, berättade jag att minsta lillebror VANN 1 Majtrofén igår? Shit vilken king han är, min idol!

Nu ska vi snart till byn och äta grillat med mamma och stora lillebror. mumms..

du sover väl inte?

moaha. det blev lite halvkonstigt när jag kom på jobbet ikväll. Tydligen hade chefen strulat till det, så vi var tre som skulle jobba natt. Vissa tyckte att eftersom jag var vikarie skulle jag gå hem igen, det tyckte däremot inte jag. Eller jag sa bara att "visst kan jag gå hem, men jag ska ändå ha betalt för natten eftersom jag är uppbokad på den". Efter lite sura miner gick en annan ordinarie personal hem. Shit pommes, inte kan man köra över Malin hur som helst. Jag är i alla fall stolt över mig själv!

Jag menar, det är ju en sak om jag fått veta det nån dag innan, men när jag lix sovit på dagen, åkt till jobbet, bytt om och är inställd på att jobba. Inte tänker jag bara åka hem då igen och skita i de 10 timmar jag skulle kunnat få lön för. Näeru.

Än så länge har det iaf varit en bra natt, jag har hunnit fixa med pappas tack-kort från 50-årskalaset. Imorn ska vi till mams å grilla, fyyy vad jag längtar!

rosorna

Här mamma, får du se hur rosorna såg ut innan dom hrmm, dog?

image95

nya frillan

image94

jag måste bara

Så gulligt! Jag hittade just en lapp här vid datorn som F skrivit till sin lillebror:
"GÅ INTE UT PÅ RUMMET! Malin SOVER! undertecknat//Fredrik"

Han är bra söt!


men helvete

Bara för att jag just hade skrivit ett jättelångt inlägg om hur dagen varit och massa annat intressant (?) som kan vara roligt för dig att veta, hänger sig den här skiten. Nu är jag arg och tänker bloggstrejka ända till imorn!


04:47

Nu börjar natten lida mot sitt slut. (puh) Det har hänt mkt inatt, synd bara att jag inte kan sitta här och beklaga mig över allt, tystnadsplikt you know..
Hur som helst, det ska bli skönt att få sluta, om sisådär 2,5 timme. Då ska jag brumma iväg på en gång till lycksele, och äntligen äntligen äntligen få göra nåt åt mitt skatbo till hår. weii. och självklart är ju en stor del i allt att jag får umgås lite med Linnea, det är ju aldrig fel.

Ikväll ska jag och hälsa på Jennie också, passa på lixom. Jag har ju inte hunnit se nya lyan där än, så det ska bli spännande. Och självklart ska det bli kul å både träffa henne och barnen också, jag lääängtar! Tur egentligen att F jobbar eftermiddag och inte slutar förän 24 på natten, då hinner ju jag träffa alla jag ska träffa innan han slutar. Hur bra är inte det?

Näe, om man kanske skulle gå och torka lite mer bajs nu innan natten är över. Eller ska vi be till "HON där uppe" att skona mig från det? Snälla snälla?!

ok, jag erkänner

Jag fällde några tårar till "The Notebook", den är så B R A!


de va som tusan

Jag blev väckt imorse, kl 9. Det är inte lätt när man är så populär som jag. haha. Näe, skämt och sido. Dragonskolan ville ha mig till att jobba som idrottslärare imorgon, men det gick inte för sig. För jag ska ju jobba natten nu inatt, och sen köra till lycksele det första jag gör när jag slutar imorgonbitti (hur jag nu ska orka det?). Sen ska jag dejta Linnea kl 10 och få mitt hår klippt och färgat. Ska bli så spännande!

Nu ska jag strax köra mamma till en av hennes kompisar och sen bege mig hem till Umeå. Där ska jag slå på filmen "The Notebook" sen förhoppningsvis sova en massa. Hehe.. jag måste träna på se den där filmen om jag nån gång ska kunna se den tillsammans med nån annan levande människa.


Ps. Lillebror kommer hem i helgen, weehoo!

yran?

Vad tror ni? Ska vi göra ett lag?

en gammal bild

image93

Haha, det var några år sedan..

Jag vill ha sommar..




Shit vilken bra fotograf jag är! Kolla bara tajmingen på första bilden.

Ge mig sommar, ge mig sol, ge mig värme, ge mig bad, ge mig sand mellan tårna och lukten av gräs, ge mig gärna en utlandsresa också?!

hahahaha

image81

Jag undrar vars den här bilden kommer ifrån, haha. Skulle misstänka att det är en viss lillebror som fått den nånstans ifrån?

neeeeeej

Nu har dom där fåglarna från förra året i ventilationen eller skorstenen (om det finns en sån) flyttat in igen och börjat skrika. Så fram med luftgiväret!

ratatouille

Jag for till David efter jobbet idag och såg Ratatouille. Det var kanske på tiden att man såg den, eller? Bra var den iaf! Ska vi se den igen?

Bilen fortsatte va dum med mig när jag skulle hem, men efter att mina magiska fingrar fått röra batteriet lite fick jag igång skiten. Nu är det bara och endast sängen som lockar, är sjuuuukt trött. På måndag ska jag sova som jag aldrig sovit förut (det blir svårt att slå mina tidigare rekord, men jag ska göra ett tappert försök). Jag längtar..

trött_tjej_21_snart_22

Usch, jobbig morgon trots att allt flöt på bra på jobbet. Men det är klart, det blir ju alltid bajskalas när jag är där. Visst är det bra konstigt?

Bilen krånglar, det sitter inte fast ordentligt på batteriet så när man ska starta skiten får man öppna huven först och röra lite i kablarna. Är det bra det? Jag med vit jacka?

Är ledig nu fram till 16, jag undrar om jag kanske skulle sova en timme eller två. Men först är det kanske bäst att få i sig lite mat, fy va jag är hungrig!

Vad ska vi göra ikväll? Ja börjar ju först 12 imorn. weehoo

jag vägrar säga det

Jag råkade tvärt slå över på hockeyn, precis när HV71 vinner. Fy fan, nu känner jag en F som är arg som ett bi. Är nog ingen idé jag ringer och säger gonatt idag. haha
Näe, fel lag vann. Helt klart! Och jag vägrar säga grattis.

en kväll på jobbet

Det har varit en bra kväll, allt förutom när jag skulle hem. Biljäveln (ursäkta språket) startade inte. Inte en endaste liten gnutta liv var det i skiten. Tur Stickan var snäll och hjälpte mig starta igång. Och ännu mer tur tur tur att pappa hade kommit förbi tidigare idag med en batteriladdare, som jag nu kopplat in så att jag kommer iväg imornbitti.

Nu ska jag bojkotta hockeyn och se Erin Brockovich på 1:an. Jag älskar när det är bra filmer på 1:an och 2:an, de är ju utan reklam. weii

konstiga utslag

image79

ursäkta den dåliga bildkvalitén, men visst ser det halvkonstigt ut. Och svider gör det, som tusan!

då var friden över

Om två timmar börjar jag jobba, och sen jobbar jag hela helgen. Så om det är någon som vill se nån film med mig efter 21 ikväll, imorn eller på söndag så hör av er. Jag kommer ha så tråkigt!

Var nyss ute på en powerwalk, det låter coolare att säga så ist för promenad. Eller hur?
Nu håller jag på koka ägg och sen blir det ett stort glas mjölk och äggmackor. Mumms!

deklarationen 2008

Klart!
Innan midsommar kommer mina stackars välbehövliga kronor tillbaka, weehoo!

jag skulle bara vilja säga en sak

Ni (jag vet att ni inte är så många) som läser det här. Varför vill ingen kommentera nåt? :(

kvällen

Jag tänkte bara berätta vad jag gjort idag/ikväll. Städat, tvättat och (kors i taket) Björn kom och hälsade på. Weii!
Det var inte en dag förtidigt, sist han var här var då han hjälpte oss flytta in 1 juni förra året. haha

Nu ska jag se efterlyst, stackars lilla Engla..

det är våååår

image77

Jag var ute och fotade grannens blommor idag. Fina var dom!

hej och hå

Solen lyser idag med, vad ska man hitta på?
Jag återkommer..

en snygg tomat

image76


Det här är jag.

stoppljuset på g igen

Ja fy tusan, nu har jag varit ute på min andra joggingrunda. Men oj så stolt jag är över mig själv!

Nu är jag värd en kväll framför tv-n, jag längtar till Sex and the city.
Och NEJ, jag ser inte hockeyn!

majblomma

Jag har ju så svårt för att säga nej till små söta barn som kommer och säljer majblommor.
Så självklart köpte jag en..

image71

soool

Snacka om fin dag. Jag och Frida tog en lång prommis, som vi sen belönade oss själva med en bit kladdkaka. Så fint. Och jag tog till och med cykeln till henne, tråkigt nog fick ja gå hem. Jävla pyspunka..

Paps har varit här och ätit middag idag, stuvade makaroner och köttbullar i gräddsås. Mummsigt värre!



Vad ska jag göra ikväll? Jag vill se en bra film, ge mig filmtips!

en sak man inte ska erkänna

Jag har sån förbannade träningsvärk. AJ!

denna cykel

Nu har jag en cykel igen! weehoo
Egentligen är det samma cykel, skillnaden är bara att jag nu har ett fungerande lås. Pappa knippsade upp det gamla och vi satte dit ett nytt, så det enda som fattas nu är att bakdäcket måste pumpas, ska fixa det imorn på min lediga dag.

Blev även bjuden på middag på Balder av mamma och pappa idag. Man tackar, man tackar..
Nu ska jag he mig ut å kut. Lr åtminstonde gå en prommis. Mitt nya liv är på g..

om homo sapiens sapiens

vet ni vad, det kan omöjligt ligga i våran natur att vara uppe såhär tidigt på morgonen..

jag är ju trött!

död kvinna

Det här var det jobbigaste jag gjort på länge, 23 minuter och 37 sekunder, blodmak i munnen, stoppljus till ansikte men ett glatt humör. Jag klarade det!
Visst, jag gick lite också, men mestadels sprang jag. Jag är så duktig!

Nu ska jag ut på en prommis med Carro också, så fort stoppljuset lagt sig. haha
Efter det får jag äta, fy fan va gott det ska bli!



Någon dag framöver ska jag mäta med bilen hur lång min joggingrunda är. Frågan är om jag kommer våga skriva det här..


det nya livet, eller beach 2008

Jag har tänkt starta ett nytt liv.
1. Jag ska försöka gå/cykla till jobbet iaf nån gång!
2. Antingen gå prommisar eller jogga minst 3 ggr i veckan.
3. Bara äta godis/chips/ostkrokar på helgdagar (fredagkväll räknas som helg)

Vad tror ni, är jag redo för detta?

image64
Bild från Beach 2007..
..jag älskar den här bilden. undrar varför? haha

Engla

Vila i frid..

underbara film

David har varit här ikväll, och vi såg världens bästa film.
Disneys TARZAN!

image60
åh, tarzan...

Bild: Yahoo movies

denna vår..

Det är helt sjukt. Det snöar! Nu när det ska bli sommar.
Det är ingenting som stämt särskillt bra denna vinter. Blä blä och åter bläää!

image59

När jag och älskling var på Gran Canaria-06. Jag vill utomlands!

den där jävla bilen

Idag när jag skulle åka till mamma och pappa startade inte skiten. Helt stendöd!
Tur att pappas kompis P kunde komma och starta igång den åt mig, för sen körde jag den raka vägen till pappas andra kompis G. Han ska plastikoperera baken på henne, hoppas hoppas hoppas han får till det. Jag skulle bli så lycklig!

Jag menar, hon är ju trots allt mitt enda barn, ett dyrt barn.

ett par jeans

Nu har jag börjat med lillebrors studentpresent. Han vet redan vad det är så jag behöver inte hålla det hemligt. Det enda han inte vet är HUR dom ska se ut. moahaha. Och på grund av detta kan jag ju såklart inte lägga upp nån bild. tråkigt men sant.

Nu ska jag ner på stan och köpa tråd, kolla efter foder till en klänning ja ska sy och självklart kolla lite på annat också!

Förästen, jag älskar när man öppnar deklarationspapperna och läser "belopp att FÅ TILLBAKA" aaahhh! Det kunde inte komma mer lämpligt.

hej

idag har jag jobbat, weho.
Och jag var även med om det typ äckligaste ever. Skulle rensa en golvbrunn (fråga inte hur jag kom på att jag skulle göra det, men så blev det iaf). Där i hittade jag det mesta, bland annat larver och mögel. Det luktade så jävla äckligt.. bläää

Näe, nu lagar jag mat, korvstroganoff. MUMMS!

gårkvällen, som spårade.. för vissa

Jag var nykter igår, och jag har aldrig någonsin varit gladare för det! Vi for först till Pia och Anthon, åt grillat för första gången i år, oj så gott det var. Sen så spelade vi lite alfapet och kände lugnet. Fram till deras kompisar började komma. Från början var det helt ok, men det spårade mot slutet. Vissa blev  liiiite för fulla för sitt eget bästa och jag där mitt i hela härligheten försökte hjälpa Pia att diska och plocka undan någorlunda.

Hur som helst var det en HALV-bra kväll. JAg kan inte säga annat, men vi får ge det ett nytt försök en annan gång..
typ då jag fyller år? hehe



ps. på tal om nåt heeelt annat så får jag klippa mig den 23:e, jag är lycklig!


ska vi ta och dra resultaten?

DH - 19:e
SG - Ej placerad
GS - 8:a
SL - 17:e

Fy så duktig han är min bror!
Tänk nu på att detta är dom bästa i Sverige, och bara att kvala in så att man FÅR åka USM är ju en jävla bedrift!


8:a bäst i sverige

GRATTIS lillebror, 8:a i storslalom. Det var inte illa!
Hoppas det går lika bra eller bättre i slalomen imorn, weehoo!

image32

kvällens planer

Ikväll ska vi till Pia och Anthon, och det ska grillas! Vilken lycka alltså!
Det kommer bli en trevlig kväll, det vet jag, och jag längtar...

Det går hyffsat bra för lillen idag, han ligger 8:a efter första åket. Klockan 13 kör dom igång andra, må lyckan vara med honom. heh

15 timmar

Inatt sov jag 15 timmar, är inte det rätt bra?
Sen vaknade jag och gick ut på en dryg timmes prommis i det underbara vädret. Jag känner mig typ som en ny människa..

Nu är det inte så länge kvar tills jag ska jobba, börjar 16:15, känns faktiskt inte så tokigt det heller. 

Jag kan ju uppdatera lite om hur det går nere i Mora också, lillebror körde ut igår. Och idag är det ingen tävling. Så jag återkommer väl i helgen med resultaten då. nu hoppas vi bara på det bästa!

USM

Så här ser i alla fall programmet ut för veckan:

Söndag 30 mars: Ankomst till Gesunda
Måndag 31 mars: Störtloppsträning
Tisdag 1 april: Störtloppsträning
Onsdag 2 april: USM-Störtlopp
Torsdag 3 april: USM-SG
Fredag 4 april: USM-GS Damer
Lördag 5 april: USM-GS Herrar
Söndag 6 april: USM-SL

Jag fick nyss höra av min käre far att lillebror blivit 19:e idag, han var dock väldigt missnöjd eftersom han hoppats på top-10, som han legat på träningsåken. Men men, man kan inte vara bäst i allt. Han kommer igen imorn ist!

Allt står på www.usm08.se

födelsedagen som komma skall

Jaha, fick just veta att jag kommer bli sittandes på min feta röv ensam då jag fyller år om en månad.
Som hämd för det kommer jag anordna ett eget kalas för mina kära vänner, här hemma, och det kommer att hinkas mkt alkohol. För nu jävlar..

törnrosa sov i hundra år..

Det känns som att jag är törnrosa idag. Jag somnade 21 igår, och inte en minut över. Helt sjukt trött efter att ha försökt hålla mig vaken i stort sett hela dagen. Jag är ju lixom tvungen att ställa om dygnet eftersom jag börjar kl 7imornbitti. 14 timmars sömn blev det inatt iaf och nu funderar jag på att äta lite mat, gå ut på en prommis, städa för att sen köra mamma och anneli till flyget. Dom ska nämligen ner till Pappa och lillebror mfl i Mora, det är ju USM i alpint!

Visst hjälps vi åt att hålla tummarna? Jag är nervös!

photoshop

Jag önskar mig photoshop..

..och på tal om det, jag fyller år snart! weho

hon är trött, trött som en...

Fy sjutton, av dom fem senaste nätterna har jag jobbat 4. Och den jag var ledig, mitt i hela härligheten, var jag ändå vaken. Jag menar, onödigt att sno om dygnet hur ofta som helst. Imorse gick jag av iaf, sen sov jag 4 timmar och har nu nyss kommit hem från en stadsrunda med Nina.

Eftersom blogg.se varit nere under x antal timmar har jag egentligen mycket att säga om väldigt lite.

äh, jag återkommer..