Borta bra, men hemma bäst!

Hej mina vänner och ovänner (om de nu orkar läsa). Nu är jag hemma igen efter dryga 2 månader i utlandet. Jag har hunnit runt halva världen, sett en massa och haft otroligt roligt! Nu är jag hemma och som man brukar säga "borta bra men hemma bäst" stämmer otroligt bra.

Jag håller på att öva mig att skriva med åäö igen, och fast jag skriver fel ibland så går det otroligt bra måste jag säga. Jag har dock inte vågat mig ut på vägarna än eftersom jag fortfarande tänker vänstertrafik. Men jag tror jag ska ge det en chans nån dag. Jag har ju inte ens bil just nu så jag har ingen anledning att köra.

Imorgon är det halloweenfest som gäller, men superhjälte-tema. Jag tänker inte skriva ut vad jag ska vara för nåt, men jag lovar att ni ska få se bilder på det sedan. Jag och fredrik kommer vara snyggast på festen iaf. hihi.

Nu håller jag på att öva mig att vara vaken. Klockan 21 är jag dötrött och jag vaknade kl 7 imorse och var pigg som en mört. Ja dygnet är lite fel, men innan skolan börjar på onsdag ska jag väl ha fått ordning på det också hoppas jag.

Nu är det dock sängen som gäller innan jag somnar sittandes. Men klockan är ju faktiskt 23:40 nu och jag är ganska stolt att jag fortfarande är på benen!

Så jag säger hejdå världen, hej sverige.. vi ses igen, men inte imorgon!