Visst är det konstigt?

Har du vänner som alltid klagar på att ni aldrig träffas, men som aldrig hör av sig? Har du vänner som det alltid, och åter alltid är du som hör av dig till? Har du vänner du trodde du kunde lita på men som faktiskt är en punkterad ballong? Har du vänner som alltid avbokar i sista minuten eller som inte avbokar alls så att du får stå där och vänta, eller att hela dagen är förstörd eftersom du faktiskt hade planerat bort en massa annat för att kunna träffa din vän? Har du vänner som bara hör av sig när "de inte har något annat att göra" ? Har du vänner som du skickar sms på sms till, ringer kanske du också gör, men som aldrig svarar? Har du vänner där du bara passar som vän ibland?

Jag är så fruktandsvärt less på dessa "vänner", och jag tror inte ens jag tänker kalla dem så längre? Från och med nu tror jag att jag ska sitta här hemma, skita i de som aldrig hör av sig och se vilka ens riktiga vänner är. Det finns så otroligt många falska idioter i den här världen som man kan slösa sin tid och energi på att hålla kontakten med. Är jag inte mer värd än så ger jag er fingret och går..



Long time no see

Idag har jag gjort något jag inte gjort på.. ja jisses, typ 7 år!! Jag dammade av min gamla tvärflöjt. Det gick över förväntan faktiskt, även fast jag hade lite problem i början. hehe. Det är tusan vad man glömmer snabbt. Men till slut fick jag till det!

Jag är så glad! 


Tröttröttrött

Jag jobbar inatt (om man nu kan kalla detta jobba). Det är riktigt lugnt, ovanligt lugnt inatt och jag hade som vanligt tänkt plugga lite. Men tror ni att det går? Näe, det är något fel på vår kurshemsida så det går inte att logga in och se föreläsningarna/uppgifterna. Jag är så less.. Tänk om det fanns en tidsmaskin som kunde föra mig 2 timmar och 10 min framåt i tiden, för då skulle jag ligga i min säng med mina orangea öronproppar i öronen och mest troligt inte vara många minuter från min välbehövliga skönhetssömn.

Drömma kan man, trist bara att de sällan slår in. Jag menar, om jag fick önska mig en sak just nu skulle det vara en öppnad påse med en eller två dagar gamla ostkrokar.. Tror ni jag får det? Nej! typiskt...

Imorgon, eller idag (beroende på hur man ser det) när jag vaknar ska jag försöka ta mig till Nydala och kolla brorsans match som skulle börja nån gång runt 17. Spännande! Det jag ser mest fram emot är att få se den omtalade målgesten. heh

Näe, nu ska jag ta och göra lite nytta. Hoppas ni sover gott!

Gratis Makeup!

Visst är smink dyrt? Visst skulle det vara skönt att få lite gratis?

Klicka på bilden nedan och bli medlem du också, samla poäng och få gratis smink! Kan inte bli bättre! Gratis är gott, eller hur? :)


Solig dag i Umeå..

.. som jag tyvärr inte fick se så mycket av eftersom jag sovit hela dagen. Typiskt att när det väl blir fint väder så ska jag ju självklart jobba. Men men, får hoppas det håller i sig även i helgen!

En god nyhet är att vi blir fyra som far utomlands. Tror det kommer bli super! Inte så länge kvar nu heller, vi kan snart starta nedräkningen. Det som jag dock måste fixa innan är:
1. Reseförsäkring för de dagar utöver de 45 som ingår i hemförsäkringen som vi är borta.
2. Internationellt körkort eftersom vi ska hyra bil i Australien och säkert köra nåt i Thailand också..
3. Boka resan Thailand - Bali och Sydney - Phuket. De andra resorna bokar vi eftersom..
4. Plugga som en idiot inför tentan 23/8 i Stockholm
5. Packa allt nödvändigt man måste ha med sig. Jag ska sätta mig och skriva en packlista för att inte glömma något!

Ja det är väl ungefär det där jag måste hinna med.  Sedan jobbar jag ju också nu till den 8/8, brorsan kommer hem 6 eller 7:e och Nolia börjar på Lördag. Såå.. jag har det jag gör!

Förästen, kom gärna och hälsa på om ni ska ner på Nolia! Jag är ledig 4:e-7:e!

Valparna




Nio stycken småsnuffar/stövarvalpar som Jennies pappa (Fredriks morbror) har!
Visst är de fina?
Om Fredrik fick bestämma skulle vi ha en hemma nu. Men jag är hård och rättvis, det blir ingen valp!

Hon fiser, eller hon fes..


Min stackars lilla bil började prutta högt. Avgasröret var inte längre sitt vanliga jag.. Tur att Fredrik, hans pappa och morfar lyckades täta hennes arma bak. Nu låter hon hyfsat bra igen och jag är en stolt mamma!

Förästen, Fredriks mamma bakar gooooda bullar! ;)

Det hemliga projektet är färdigt!

Det blev ett poesiträd!


Ett besök i långsele

Ikväll har jag varit ute i vad som kändes som ingenstans, men som heter Långsele. Jag körde 3 mil utan att se en enda bil, bara skog skog skog. Men till slut hittade jag fram till Sandra, Johan och lilla Wilma.

Wilma måste vara den sötaste lilla tjej jag någonsin sett. Jisses vilket charmtroll det var. Jag kommer definitivt att åka och hälsa på fler gånger, det är en sak som är säker! Och Sandra har lovat att komma till Umeå och hälsa på mig också!

Näe, nu ska jag göra nåt annat den här regniga dagen/kvällen. Sov gott!

Inlämningsuppgift 4!

Gick galant, "Bra Svar!", det var den kommentar jag fick. Allt annat överflödigt antar jag.;)

Nu är jag i Lycksele hos Jennie. Hon nattar barnen och jag söker på internet efter ett recept jag hade läst, utan större framgång. Typiskt. Jag som skulle visa. men men, jag minns en del, så det kanske fixar sig ändå.

Igår och idag var vi i Fredriks stuga och kände lugnet. Jag kastade in katten i väggen inatt. Det är vä ungefär det häftigaste som hänt. Men kattidioten får skylla sig själv som skrämmer mig när jag sover. Då kan man få sig en snyting i ren reflex, och det var precis vad som hände. Smack sa det, katten in i väggen. Sedan blev han nog lite chockad för han grinade ett tag efteråt. haha. Synd för han. Jag kanske ska tillägga att vi inte har nån bra relation jag och den där katten. För ni kommer väl ihåg när jag berättade om att han hade kissat i Fredriks väska innan han kom hem till Umeå? Och att jag fick tvätta en hel helg pga det? Fy faan för katter!

Nu ska jag strax köra Jennie till jobbet och sedan ska jag leta reda på Fredrik igen..

Nattjobb

Vilken natt alltså. Det här hör till ovanligheterna. Vi har haft 1 larm, förstår ni. 1 enda larm sedan kl 21 då vi började. Helt sinnessjukt lugnt, och som då lätt blir aningens tråkigt. 3,5 timme kvar tills jag slutar. Ska bli otroligt skönt att komma hem, slänga in en tvättmaskin, lägga sig och sova för att vakna och upptäcka att Fredrik tagit hand om all tvätt, lagat mat till mig osv. Det sista där kan jag nog fetglömma.. men tvätten har han lovat att fixa imorgon när jag sover.

När jag vaknar imorgon kommer istället ulven vara på besök. Han skulle visst komma runt kl 15 och jag hoppas (för hans skull) att han inte öppnar nån öl och börjar skrika innan jag fått min skönhetssömn. Hur som helst ska grabbarna ut imorgonkväll och jag vet ju hur det brukar sluta. Men jag ska be till "han där uppe" att jag har en lägenhet att komma hem till på söndagmorgon efter att ha jobbat även nästa natt..

Näe, om jag kanske skulle ta och städa eller göra nåt annat vettigt innan den här natten är över.


Resa bokad Umeå-Sthlm 22 Augusti

Check!

Födelsedagspresent

Jag kom på en sak till jag glömt att visa er (ja, jag håller på bli gammal. Fast jag skyller minnet på arbetsskada , alltså "man blir som man umgås".) hehe.

Hur som helst. Den här fina spikmattan fick jag av Fredrik i födelsedagspresent. Och det var precis vad jag önskat mig! Nu håller jag bara på att lära mig att ligga på den, det gör ju så ONT! Men det går bättre och bättre, jag klarar längre och längre ju mer jag övar. :)


Och nej, det är inte ett av plagiaten från Vännäsdagarna. Det är äkta vara!
Så, nu har vi rett ut allt tror jag. :)

Surfcamp Lombok

Vi kommer mest troligt boka in oss på en surfskola i Lombok när vi åker till Bali. Det lär behövas om jag ska lära mig att stå på en sån där bräda. Snowboard sitter man ju fast i, men surfing ska man ju "bara" stå på. Tror det kommer bli supersvårt men säkert superroligt. Jag längtar!

Här hittar ni Surfcamp Lombok! Om ni är nyfikna..


Inlämningsuppgift 2 och 3

Jag glömde berätta att jag fick igen inlämningsuppgift 2 när jag var i Luleå. Godkänd!
Nu fick jag precis igen uppgift 3 och lyssna på den här kommentaren:

"Du går på ett uttömmande sätt igenom samtliga relevanta omständigheter i frågan. Mycket bra!"

Godkänd även där!


Mitt hemliga projekt..



Här är början på projektet. Resultatet får ni se efter att Fredriks mamma fyllt år eftersom det är en födelsedagspresent..

Äntligen mina!

Som jag har letat. Nu, är de äntligen mina!



Eftersom jag är sämst på att hålla vita skor vita är det tur att dessa är i skinn. Bara att torka av!

jag saknar faktiskt


Foto: Stig Lundberg

I helgen har lillebror varit hemma. Eller egentligen inte hemma utan hos farmor och farfar. Men att ha han på 10 mils avstånd istället för 50 gör att det känns som att han är hemma. Och jag har lite ångest att jag har jobbat i helgen. Jag menar, det är ju inte så ofta han är hemma.. Trist, men sant. Nu hoppas jag bara han hinner hem en gång till i sommar, innan jag åker utomlands. Han trodde han skulle hinna det, men man vet ju aldrig..

Nu ska jag klä mig och åka iväg ut på Ersboda och göra lite ärenden som det så fint heter. Det ska bli ett par skor (om de finns kvar i min storlek) och sedan ska det bli en liten kruka som ska ha ett litet hemligt projekt med. Sedan skulle jag behöva lite fina satinband, men det är ju söndag. Så de får jag vänta med tills imorn. Fredrik kommer ju imorn, och han blir säkert överlycklig att få gå en sväng på stan med mig. ;)

lesslessless

Jag blir spyless på människor med noll eget initiativ..

1 natt kvaaar..

En natt, sedan får jag vara i princip ledig drygt 2 veckor. Ska ut och jobba 2 nätter nästa helg. Men det är allt!

Fredrik har semester de här två veckorna också, så det kunde inte bli mer passande. Det var förra sommaren jag fick umgås mer än 1 vecka med han i streck eftersom han bara är ledig helger under övriga året..

Undrar just vad vi ska ta och hitta på. Kanske ska åka ner till övik, ut på trysunda eller ulvön och bara njuta nån dag om det blir fint väder? Som vi gjorde förra året... Ja det återstår att se, annars finns ju alltid Nydala också.

Resan börjar närma sig och jag har solskydd 50, 30, 25, 15 och 12 med mig dit.. tror ni jag kommer klara mig? haha. Vi håller som mest på att kolla upp vår surfingvecka som vi har tänkt få till på Bali. Sedan ska vi någon dag sätta oss och boka resorna mellan alla ställen vi ska mellan. Typ Bangkok - Bali, Bali-Brisbane, Cairns - Sydney och Sydney - Phuket.. eller det är förslagen vi har iaf. Känns bra måste ja säga. Sedan blir det nog att hyra bil och köra de ca 200 milen mellan Brisbane och Cairns. Men problemet är väl att det är vänstertrafik. Men och andra sidan är det väl mest raksträcka i Australien? ;)

Nu ska jag göra mig lite mat och sedan åka till jobbet igen..

Andra vaccinationssprutan twinrix

Check!

Borta bra, men hemma bäst..

Jag kom fram till det idag när jag kom hem efter ett par dagar hos mormor och morfar. Jag trivs verkligen att vara borta, träffa folk, göra roliga saker osv. Men OJ så skönt det är att komma hem, slänga på sig mjukisar, krypa upp i soffan och bara va! Nu skulle jag iof o jobba kl 21, men det gjorde ingenting.

Jag trivs så bra i min (och Fredriks) lilla lägenhet. Jag vet inte varför, det är bara så härligt. Synd att den är högst upp utan hiss och bara en 1:a.. Annars hade ja kunnat bo där tills ja blev gammal. Kanske aningens trångt, men va tusan. Jag har redan förklarat för fredrik hur vi skulle kunna hänga upp en barnsäng ovanför våran. :P

Ice Age 3

Ikväll har jag varit på bio med mina kusiner Agnes och William. Visst har jag bra tur att jag kan låna mig två barn och gå och se Ice Age? Perfekt skulle jag vilja säga!

Och när jag kommer hem till mormor och morfar efter att ha skjutsat hem dem så får jag jordgubbar och grädde. Min största svaghet.. Så min dag är komplett, det måste jag säga. Det enda som skulle ha kunnat vara lite bättre är att de skor ja hittade på stan idag hade funnits i min storlek. Eller ja, enligt hemsidan skulle de finnas i min storlek på affären. Men enligt affären fanns de inte.. De söker som krattor skulle jag vilja säga. Fy ändå! Jag får kolla i Umeå när jag kommer hem!

Imorn väntar 3 nätter jobb för min del. Halleluljaaa...

Swampsoccer 2009



Viktiga förberedelser innan match. Tejpa fast skorna så de inte ska försvinna om man tappar dem i träsket!



Ett av de viktiga mål som förde Ben-Oni till SM GULD i Swampsoccer!



Efter första matchen är de såhär rena..



Kanske beror på det här?



Eller det här?



Ola lite smutsig efter andra matchen..



Tvätta, tvätta, tvätta..



De kom på en rolig grej. Den här kepsen blev vandringspris. Den som gjorde mål sist skulle alltid ha på sig den och så bytte de efter vem som gjorde mål. Frelle fick ha den en gång iaf. ;)



Superglada efter vinst i finalen! SM-mästare!!



haha vågen!



Vinnarna!



Lagbilden!



Och idolbilden på mitt lilla träsktroll! ;)

Nu har ni fått hela dagen i bilder. Förstår ni nu om jag har ont i mina skrattmuskler?

Resan = Bokad!

Nu har vi bokat resan!

weehoo!


SM-guld i Swampsoccer!

Alltså, tror ni jag har haft en helt underbart rolig helg i helgen? Det var länge sen jag skratta så mycket. Men Fredriks lag vann SM-guld i Swampsoccer (träskfotboll/myrfotboll) iaf. Lite häftigt är det!

VM i finland om 2 veckor, men jag tror inte de ska dit. haha.

Jag ska slänga upp lite bilder imorgon om jag hinner så ni får se hur lerigt och härligt det var där. :P

Blixt och dunder!

Jisses vad det har mullrat på här, och regnet har riktigt öst ner. Blixtarna har också lyst upp himlen på ett sätt som bara de kan. Visst är det bra härligt? Jag gillar åska och blixtar. Förstår inte riktigt varför folk är rädda för dem.. Det är väl bara att hålla sig inomhus?

Vi gick nyss vår mitt-i-natten-runda här på jobbet. Och jag råkar titta ut genom fönstret. Där mitt på parkeringen står en kille (runt 25 år skulle ja tippa.. såg honom på håll) med shorts och huvtröja i regnet och tittar upp mot himlen. Konstig prick tänker jag och fortsätter rundan. När vi sedan är påväg ner tittar jag ut igen. Han står kvar, i regnet och åskan och blixtarna.. Och tittar upp i himlen. kl 03:30 en tisdagnatt? Dödslängtan? eller?

Konstigt var det iaf. Fanns många ställen han kunnat stå utan att bli blöt och fortfarande sett blixtarna om det var vad han var ute efter. Men men, han kanske har dålig dusch hemma. Vad vet jag?

Näe, nu ska jag fortsätta min väg genom modulerna i arbetsrätt. 3 kvar innan nästa inlämningsuppgift kan börjas på. Och jag har som mål att denna ska vara färdig och inlämnad innan helgen. Wish me luck!