en sån där tråkig lördag

Idag har jag inte gjort mkt. Jag vaknade runt 11, drog ner på stan runt 14, åkte hem 15 och sen dess har jag suttit här. Jag gick en sväng för att köpa ostkrokar, men tro det eller ej, jag kom hem utan! När jag gick där insåg jag att jag egentligen inte var sugen på det, utan jag hade tänkt köpa bara för att det är lördag och jag kan tröstäta bäst jag vill. Men det blev inget av det, och jag är rätt stolt över mig själv att jag har lärt mig hålla tillbaka.

Imorn ska jag jobba, 12-16.. Känns rätt bra faktiskt. Jag ska bara vara extra eftersom det ska vara nån underhållning där vid 14. Så det känns bra.

Näe nu ska jag se om det är nåt bra på tv ikv..

Twilight

Alltså, jag har inget annat att säga än VILKEN JÄVLA FILM! Jag är totalförälskad i Robert Pattinson (sorry fredrik). Ååååh. Den här filmen kommer jag se måååånga gånger till!



åååhh...

Den där tentan

Ja jag ska väl ta och berätta.. För det första ska jag klargöra några saker. Tentan bestod av 3 delar (moment). Man skulle ha VG på två av momenten för att få VG i hela kursen. VG är det mesta man kan ha på en tenta på universitetet. Iaf av det som vi går. Jag hade VG på första momentet (2 poäng från max), jag hade VG på tredje momentet och sen, till det sorgliga. Jag var 0,5 poäng ifrån G på moment två. SÅ SURT! Så det momentet måste jag göra om. Iof hade jag räknat med det redan från början, men nu känns det extra surt när jag hade så oväntat bra på dom andra två delarna.

Men men, det är bara att bryta ihop och komma igen. Ikväll ska jag på bio med Anna och Anna, vi ska se twilight eller hur det stavas. Det blir king!

Pepparkaksbak igen

Idag har jag och björn bakat pepparkakor. Fast det blev nog mest degätning.. Men gott vare! Hur som helst är ja dötrött nu så jag ska snabbt som ögat slänga mig i säng så jag orkar lära mig movie maker imorn då vi ska redigera filmen vi spelade in igår. Jag hoppas det blir bra. Annars blir jag ledsen.

Näe, nu är det sängen. Jag får berätta mer om mitt liv en annan gång.

Dagen

Oj, det har varit en lång dag idag. Riktigt lång! Började imorse kl 8 med dokumentärfilmning med gruppen. Sedan var det dags för föreläsning och sen gick jag raka vägen till jobbet. Eller egentligen gick jag inte, jag fick åka bil med en vänlig själ, tack! Hur som helst är jag hemma nu och jag trodde att jag skulle få njuta resten av kvällen tillsammans med gossip girl. Men inte då, nyaste avsnittet finns ingenstans och jag är jätteledsen nu, på riktigt! Men jag fick en glad överraskning iaf, Fredrik kommer hem en snabbis på torsdag innan han åker upp till min lillebror i gällivare där han ska spendera helgen. Jag kommer sakna han!

Nu är det 2 1/5 män iaf på tv så jag får väl nöja mig med det.

Imorn ska jag och Björn baka pepparkakor (hoppas jag). Gonatt!

Guitar hero world tour

Men jisses vilket roligt spel. Jag och bror min spelade igårkväll. Jag på trummor och han på gitarr. Jag var sämst och gjorde så vi förlorade flera ggr men det var roligt ändå. Det där ska vi göra om, och det är snart!

Saw V

Vi var på bio igår jag och fredrik. Såg Saw V och jag säger bara en sak. Den är minst lika bra som dom fyra föregående. Ska bli riktigt spännande att se VI sen, för jag antar att det kommer komma genom det slut V slutade i.



Nu ska jag bege mig till byn och hämta videokameran och lite sånt. Det är dokumentärfilmning på G i veckan. Weehoo. Jag stannar nog till imorn tror jag. Så vi ses!

Pepparkaksbak





fredag

Japp. Det var seminarium i attityder imorse, och det gick bra .Roligt var det till och med måste jag säga. Inte för att det inte varit det tidigare på den här kursen. Vi har ju kul nästan jämt! Så när vi slutade kl 10 åkte jag och Anna x2 ner till stan och gick en sväng. Vi kom fram till att det är totalt omöjligt att hitta spetsstrumpbyxor med fot. Alla är fotlösa och det suger. Så jag får väl ta mig en sväng på stan imorn och köpa ett par leggings och göra som Anna sa att man kunde ju faktiskt ha svarta strumpisar under. Det går ju faktiskt. Så jag får väl prova det och se hur det går!

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Det blev ingen middag/tjejkväll hos frida. aja, det löser sig säkert. Vi kanske tar tag i pepparkaksbaket redan ikväll? ah, vi får se hur det blir. Nu sitter jag och väntar på att frelle ska komma hem med bussen och jag ska strax gå och stoppa in motorvärmaren så bilen startar när jag ska iväg. Det vore ju lite halvjobbigt annars.

Pepparkaksdeg



Nu är pepparkaksdegen klar, sugen på baka?

Advent i förtid

Nu är det snart dags att plocka fram adventsstaken och julsakerna. Jag har sett att många redan gjort det, men själv tänker ja vänta till nästa helg som är den "riktiga" helgen. Den här helgen tänkte jag tjuvstarta lite med pepparkaksbaket. Mitt mål med den här kvällen är att göra en stor fet pepparkaksdeg som jag ska få fredrik att vilja göra ett pepparkakshus med mig i helgen av. Det blir hur bra som helst tror jag. Så nu måste jag gå på ica och köpa smör och sirap för tro det eller ej, jag har dom andra ingredienserna hemma redan av nån anledning? haha.

Åh så gott. Jag älskar pepparkaksdeg. Det finns inte mkt som är bättre!
MMMh!

Räddaren i nöden, Tack anna!

ååh, ja kommer få mina skor ändå. Anna ska hem till sundsvall i helgen, och där är skorna inte slutsålda. Vilken himla tur för mig. Så jag ringde affären och dom la undan ett par åt mig som Anna ska plocka upp i helgen. Jag är så glad, jag är så glad! :D

Det enda som kan gå fel nu är att ja inte kan ha dom. Då blir jag olycklig. Men nu håller vi tummarna och hoppas på de bästa! Och nu måste ja springa till pappas jobb, ska hem till byn och äta mig fet och kanske träna lite med mams?



Skon kommer från DinSko

Scones



En vanlig kväll hemma hos mig ser ut såhär. Gott äre, som tusan!

Strumpbyxor

Nu när jag lix är inne i kläd-skor köp, är det någon som vet var man kan hitta snygga spetsstrumpbyxor? Jag skulle behöva till min nyårsklänning. Det skulle va snyggt tror jag..

Så, om ni vet nåt bra, hör av er!

Skor

 

Okej, jag köper skor sällan. Riktigt sällan. Men ibland hittar jag ett par som jag blir kär i, på riktigt, och när jag jag hittar såna är dom antingen svindyra, som dom på första bilden här från Chicy.. 1500 kr. Eller så är dom slutsålda, som dom på andra bilden från DinSko. Jag är så ledsen idag. Och jag har under flera dagar googlat allt ja kan komma på i hopp om att hitta ett par liknande som jag kan tänka mig att ha. Men det finns inte, och jag blir ännu mer ledsen. Det är synd om mig!

Svar: JA!

Dom ställde en fråga på kanal 5 igårkväll. Frågan löd: "Kommer du sakna Warrick?"
Ja jag kommer sakna honom!

När man är en fattig student..

.. får man göra sina egna kläder. Eller göra om gamla iaf. Det är billigt och bra!
Här tog jag ett par leggings jag hade hemma, köpte två dragkedjor för sammanlagt 40 kr och vipps..



Natten på jobbet

Nu är jag snart värd att gå isäng. Bara 4 timmar till..


En dag med bror

Dagen har varit bra, riktigt bra. Först ett seminarium på morgonen som var riktigt intressant måste ja säga. Sen for jag ner på stan och mötte upp Per och Erica. Hungrig som jag var gick vi först på stars så att jag fick trycka i mig lite mat och sen gick vi stadsrundan .Jag köpte en klänning som kanske blir nyårsklänningen om jag inte blir tvärfet och inte får igen den sen. haha. nä men det ska vi väl ändå kunna undvika hoppas jag.

Efter stadsrundan for vi hem hit och jag gjorde tacogratäng. Gott var det måste jag säga. Nu sitter jag här med min värkande mage efter allt godis jag blev "tvingad" att köpa. Så nu ska jag och fredrik krypa till kojs och se Step Brothers och jag hoppas den är bra så att jag får sova gott.

Gonatt, hoppas morgondagen blir en bra dag också, för det är jag värd!

En dag på jobbet.

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har hunnit vara på vårdis, hunnit sy en himla massa men är ändå inte nöjd än, och sen har jag hunnit jobba mellan 13-21. Tjäna lite pengar är aldrig fel!
Jag har förästen hittat världens finaste jacka, men den var dyr.. så de blir inget förhållande mellan oss. Jävlaskit! Aja, jag får väl fortsätta leta min drömjacka. Billig och snygg, var hittar man de? Svart ska den också vara. Max mörkgrå..

Sen håller jag även på leta min nyårsklänning. Som jag säkert heller aldrig kommer hitta bara för att jag är sveriges petigaste. Men men, vi får väl se.

Nu känner jag att jag svammlar typ hur mkt som helst. Och jag tror det är ett trötthetstecken. Så nu ska jag sova så jag orkar hämta fredrik på bussen imornbitti, gå skola mellan 10-12, möta bror+flickvän på stan och sen laga mat åt dom allihop. hehe. Men det blir trevligt, jag längtar!

Gonatt!

Vårdcentralen

Nu har jag äntligen varit där, och alla trodde att det inte var någon fara med mitt ben. Puh.. De trodde typ att det var ett blodkärl som hade gått sönder och varför jag har knöl nu är för att de håller på dra ihop och läka. Så jag fick en salva jag ska smörja med i några dagar för att öka blodgenomströmningen typ. Jag får väl lita på det då, annars kommer jag tillbaka. Lita på det!

Jag fick förästen välja läkare också, hur lyxigt är inte det?

Blivande nyårsklänning?



Här får ni tjuvkika lite på vad jag gjorde igår. Det är inte färdigt på långa vägar men jag har kommit en bra bit. Jag ska visa en riktig bild när allt är färdigt. Åh, vad det är skönt att ha trådar runt hela lägenheten igen. Jag känner mig som en ny människa!

vinter


näe

Jag har inte så mkt att säga. Det har inte hänt så mkt idag. Jag åkte till skolan, hade argumentationsövning, åkte hem, såg gossip girl och sov, åkte till Björn och va där hela kvällen. Det var iof trevligt, och tråkigt nog väldigt långt mellan gångerna. Visst är det bra konstigt. Man bor i samma stad men träffas typ aldrig. Jag röstar för att det blir lite ändring på det!

Nu måste jag sova. Ska på vårdis imorn och kolla upp knölen på benet. Så nu mina vänner håller vi tummarna för att ingenting är galet..

Cykelman utan cykel

Jag såg en rolig sak idag när jag åkte bussen hem från stan. Just innan vi kom till tegsbron går det en man över ett övergångsställe på höger sida om bussen. Han håller i ett cykelstyre precis som om han styrde en cykel. Jag fick titta både en och två gånger för det fanns ju ingen cykel, bara ett styre. Mycket mycket konstigt såg det ut och jag fick mig ett gott skratt (inombords förståss eftersom jag satt på bussen). Konstigt roligt!

Min utklädnad på tentafesten



Jag var ett pucko, rätt bra bild på det va? Plus att ja inte kan hålla mina ben ihop så att man nästan ser in under mitt linne, va tusan.. Ja bjú!

Ps. Denna bild tog jag av Minna, igen. sorry..

Den där smörgåstårtan..

Lite kul, Fredrik har ätit smörgåstårta nu till frukost, lunch, middag i 2 dagar. hahah. Han tycker om den med andra ord, och det är ju ett bra betyg för mig. Själv håller jag mig till vanlig mat och ska nu äta rester från planksteken vi gjorde igår.





Inte så mkt kvar nu. hehe

Farsdag

Jag glömde ta kort på smörgåstårtan, och planksteken vi gjorde till middag också. Men det kanske räcker med att jag berättar hur gott det var? Va? hah. Annars så har vi inte gjort så mkt här hemma. Legat framför tv-n en massa.

Imorn ska jag möta upp Anna på stan för att vi ska gå igenom argumentationsövningen som vi ska ha på tisdag. Vi är nämligen expertgrupp 1 och moderatorer (vad nu det riktigt är för nåt?). Men det blir säkert bra. Jag tycker socialpsykologi är riktigt intressant, men har dock rätt jobbigt med all engelska.. Men det kommer väl en dag jag växer upp och lär mig det jag också!

Nu ska vi nog äta en bit till av smörgåstårtan innan sängen kallar. Fredrik åker tillbaka till lycksele imorn så jag ska passa på och krama han en massa nu!

Jag målar en lördagkväll..

Det blev så att jag fick ett ryck och tänkte börja förändra lite här hemma. Så jag tog ner min spegel och började måla om den. haha. Jag har även gjort en smörgåstårta ikväll men den får ni se imorn för jag vill ju inte förstöra spänningen för de som ska äta den imorn. Typ mamma, pappa, john och frelle. Och så jag såklart!


Gårdagens




Igår hade vi tentafest, temat var P.. Jag var mig själv, ett pucko. haha. Riktigt trevlig förfest som gick vidare till festen vi skulle på som sedan gick vidare till stan och Olearys för mig och Alexandra. De andra gick på corona. Men som jag sagt tidigare så suger corona mest av allt. Tydligen hade det varit superlite folk där också. Så där gjorde jag ett bra val.. På olearys var det folk, bra musik och trevligt sällskap.
J a g  ä r  s å  n ö j d  ö v e r  k v ä l l e n !

Vad är oddsen?

hahaha alltså lite coolt. Min fredrik, Pers Erica och Johns Carro fyller år 5,6,7 november. haha
Vad är oddsen att tre syskons respektive fyller år dagarna efter varandra? Det finns lixom inte. Vi kom på det idag och tycker att det är riktigt roligt! Blir lätt att hålla reda på oxå.

haha

ett stort steg för?



Jävla snö!

Tentan

Okej, vi pratar inte om det..

Ut med det gamla, in med det nya!



Här är det nya som jag och mamma skapade i fredags eller lördags, jag minns inte riktigt.
Hur som helst känns det mkt mkt bättre, jag trivs mer ljus än mörk.. Det bara är så!

Nu är det nära!

Imorn smäller det av, och man kan ju säga som så, att jag inte längtar precis. Efter dagens försök till att göra nytta är jag bara mer stressad och trött. Jag tror jag ska lägga mig och sova en halvtimme nu så jag kanske orkar upp och laga lite mat + mat till imorn + att jag måste på affären och köpa frukt + att jag inte har nån bil. Det är synd om mig, förstår ni det?

Näe, ner i drömmarnas land och sen till den hårda verkligheten. Bläbläblä!

Näe vet ni va..

.. nu ger jag upp. På riktigt! Nu hoppas jag på tisdag att det ska gå bra, för nu orkar jag inte mera.

Lite sol i höstmörkret..