En BRA dag!

Alltså vad hände egentligen? Jag skriver ett inlägg om hur dåligt allt är och vipps, så klaffar precis allt som jag vill igen. Eller nästan i alla fall! Helt sjukt!

I alla fall. Vi har fått ett jätteroligt projekt på skolan, åt ett riktigt företag. Det kommer bli hur kul som helst att göra, nu när man får göra nåt "på riktigt". Sedan så fick jag ett telefonsamtal idag, och blev erbjuden jobb.. Bara sådär. Jag har inte ens sökt ett jobb.. haha. Hur ofta händer det!? Nu är det ju bara ett litet krux, och det är att den första dagen jag ska jobba är precis samma dag som vi har den enda obligatoriska uppgiften på hela kursen. Jävlaskit! Men jag har mailat min lärare och hoppas att det går att lösa på något annat sätt. Vad skulle ha hänt om  jag hade magsjuka till exempel? Det som är ännu bättre är att om jag kan jobba bland annat den där dagen så kommer jag att få börja jobba extra där, och hon undrade även om jag var intresserad av sommaren. SJÄLVKLART är jag den! Jippiii!! Det är ju till och med ett personalvetarjobb, så hur bra kan det inte bli liksom?

Och som toppen av det hela så fick jag maxpoäng på första inlämningsuppgiften i fotokursen!
Den här dagen blir bara bättre och bättre. Nu ska jag försöka laga Thai-mat bara för att jag är så sugen på det och för att lillebror är i thailand och kan äta hur mkt thai-mat han vill!

Lyckliga dag, ta aldrig slut!

Tapeterna

Nu har det nyss varit en gubbe här från riksbyggen och besiktat mina tapeter. Han höll med om att det såg förjävligt ut (tackolov) men det är ju inte han som fattar det avgörande beslutet tyvärr. Så nu mina vänner ska alla hålla sina tummar att min hyresvärd håller med om det när hon ser bilderna och hör vad han har att säga om saken. Det skulle bli SÅÅÅ fint här om jag får göra som jag vill!

Nu ska jag åka upp på skolan och ha föreläsning + gruppträff. Och för ovanlighetens skull är jag riktigt peppad på det här momentet! Jihoo, nu kör vi!