trerätters



Igår hade vi en mysig dag här på våran gata i stan. Jag skickade iväg pojken till en kompis för att ostört kunna fixa en trerätters middag. Sjukt gott blev det, och här ovan ser ni varmrätten och F. haha. han ville inte riktigt vara med på kort på grund av den grymt snygga frisyren han hade för kvällen... Men jag ska inte klaga, han hade ju ingen aning om vad jag skulle göra så hur skulle han kunna förbereda sig? ;) Fast det var ju lite det som var grejen också.

Nu sitter vi och väntar på att det nya One tree hill-avsnittet ska streemas klart. Helt perfekt att jag hittat en hemsida där jag aldrig behöver ladda hem serieavsnitt utan bara streema gratis. Sjukt värt!

Jag har för övrigt hittat en hemsida (kläder) från england med sjukt snygga kläder (och skor) och till sjukt bra pris. Farligt!


dagens sanning.

Even under ideal conditions people have trouble locating their car keys in a pocket, finding their cell phone, and Pinning the Tail on the Donkey – but I’d bet my ass everyone can find and push the snooze button from 3 feet away, in about 1.7 seconds, eyes closed, first time, every time!


25-års tårta?




Alla bilder från: One Charming Party

Mamma, såhär vill jag ha min födelsedagstårta!


drömmar..

Jag drömmer om en egen bostadsrätt eller mindre hus där jag får göra precis vad jag vill i inredningväg och inte behöver ta hänsyn till en hyresvärd. Jag drömmer om att bli färdigutbildad och få ett bra jobb, vilket också kommer att resultera i en lön som är bättre än studiebidraget. Jag drömmer om en familj och ett liv utan hund/katt/kanin/vafansomhelstsomharpäls. Jag drömmer om att F ska söka jobb och få ett jobb här och slippa vara "halv-särbo". Jag drömmer om att ha råd att ställa på min lilla bil och slippa bussar och allt vad det innebär. Jag drömmer om en vältränad kropp och en bra kondition.

Egentligen har jag ganska realistiska drömmar, eller hur?

Jag har många gånger funderat på att göra en lista över saker jag ska göra innan jag dör. Redan nu har jag i alla fall prickat av en del av punkterna som skulle finnas med i så fall. 

1. Lång resa. (Bali-Thailand-Australien) Check!
2. Hoppa fallskärm. Check!

Ja, det är en bra bit på vägen i alla fall. :) 

ny design.

tjaa, jag tyckte det behövdes lite uppdatering. Vad tycks?

Fiberwig



Ärligt talat trodde jag inte på hela grejen med denna mascara. Då jag fick tips från en säker källa (tack nina!) så testade jag att köpa den ändå. Att lägga fiberwig först och vanlig mascara sedan visade sig göra under. Jag har aldrig haft så långa fransar förut, och jag har ju ändå ganska långa redan sedan innan. Sjukt bra i alla fall. Så detta blir mitt tips för idag!


Brödkorg

Med lite vit sprayfärg fick denna brödkorg (som jag köpt för en 10:a på loppis) ett nytt utseende.

Före


Efter