Rostade salta mandlar

Jag rekomenderar!

2dl vatten
4 tsk salt
200g mandlar


Sätt ugnen på 225 grader.
Koka upp vatten och salt, när det kokar drar du av kastrullen från plattan och tillsätter mandlarna.
Låt de ligga i 1 min och häll sedan av vattnet. (Skalet ska INTE lossna)
Häll bort vattnet och lägg mandlarna på en ugnssäkert fat och in i ugnen i 10 min.
Håll koll så du inte bränner dom, ibland kan 7-8 min räcka.

Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Emma

mm..ska man kanske testa. Hur länge kan man spara mandlarna sedan, för de måste väl inte ätas direkt?

2008-07-01 @ 21:14:26
URL: http://petersson84.blogg.se/
Postat av: CJ

=)) mm låter nice

2008-07-01 @ 21:15:27
URL: http://lovelylady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0