Mintkola

2 dl Sirap
2 dl Socker
1,5 dl Grädde
75g Smör

Koka på medelstark värme i ca 15 min, gör kulprovet för att se om det är färdigt. 
Låt svalna i grytan i ca 2 min. Droppa i 20 droppar pepparmintolja, rör om.
Häll ut på bakplåtspapper i ränder.
Låt stelna tills det går att rulla remsorna till långa korvar (det går rätt snabbt så var berädd).
Klipp remsorna i bitar.

Blanda:
1 msk vetemjöl
1 msk vaniljsocker


Lägg i bitarna i blandningen och se till att varje bit rullas i blandningen.
Låt de ligga i en långpanna över natten!
KLART!

Kommentarer
Postat av: Pia

Åh mumma! :)

2008-12-04 @ 22:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0