Plugg

Såhär ser mitt liv ut, stackars mamma och pappas vardagsrum som invaderas..


Gårdagens snöanfall

Nu är vintern här, och jag har inget mer att säga än att den är mer ovälkommen än annars..



HJÄLP MIG!

På våran tentafest nästa helg är temat "P", vad ska jag vara?
Ge mig förslag, snälla?!

Höök ikväll klockan 21, missa inte!

Ikväll är min kusin med i serien Höök på ettan. Det ska bli spännande att se..
Snart är hela släkten kändisar, när blir det min tur?

Pannkakor och prommenader

Jag ska göra pannkakor nu, eller rättare sagt plättar eftersom jag tycker det är så roligt att göra (eller inte). Vi fick rätt mkt gjort på väldigt kort tid idag på skolan. Det var bra och jag sitter och kollar igenom det i skrivande stund. Sen ska jag ut på en prommis med carro, kan inte komma mer lägligt. Hon tentapluggar också så en prommis för att rensa skallen kan nog vara bra för oss båda tror jag.

Imorn åker jag till mamma och pappa och sen kommer jag aldrig hem igen. Nä jag skojar bara. Men ska bli skönt att sitta och plugga där. Då finns det inte lika mkt jag kan komma på att göra som är så "viktigt". Förutom att springa på returcentrum och fynda då. För det är något jag är bra på, riktigt bra!

Näe, mot plättarna!

besviken

Lite halvgrisigt av dig Fredrik att inte ringa mig innan planet till turkiet gick igår!
Som bestraffning kommer jag inte svara i telefonen när du kommer hem (dagen innan min tenta).
Sug på den du!

Hårfärg

Mamma, jag kommer till er på onsdag. Då ska vi färga mitt hår. Weiih!

Det där med snö



Jag har ju varit lite hatisk mot snö på sista tiden. Både här och utanför bloggen.
Men när man tittar på den här bilden från förra påsken kan man inte tycka annat än att snö kan vara riktigt mysigt ibland också!

Pappa, tack!

Oj vilken natt. Hur lugnt som helst fram till kl 5 så helvetet brakade lös. Jag höll på somna typ hela natten och jobbigast var det mellan 3-5. Sen när dagpersonalen äntligen behagade dyka upp hade jag självklart missat den första bussen. När jag då satt och väntade (och frös) på den andra bussen som skulle gå 20 min senare såg jag en bekant bil komma rullandes. Det var pappa! (tack gode gud nu tror jag verkligen att du finns). Han kunde inte komma mer lägligt.. Så jag fick skjuts hem och nu är jag så trött att jag ser mer i kors än jag gör i vanliga fall.

Ha en bra dag allihop, nu ska jag be till han där uppe att han håller koll på att mina grannar inte smäller så mkt i dörrarna idag så att jag får sova.

Gonatt!

Sushikvällen i bilder

Jag hittade lite bilder på Johans facebookgalleri som jag snodde, förlåt Johan. heh






Ni ser hur skeptisk jag ser ut va? haha.

Nedräkning

Nu börjar nedräkningen, och nervös är jag.. Tentan är om en dryg vecka. aaahhh
Jag pluggar och pluggar. Eller okej, inte just nu, men jag har gjort 9/11 frågor som ska va färdig till på onsdag. Det är bra för att vara jag ska ni veta! Jag lär mig lite också nu.

Det är lite konstigt, men jag tror att jag lär mig mer och är mer koncentrerad på allt när jag är stressad. Däremot tror jag att jag ska fara och kolla synen, för ja ser inte 100 hela tiden. Det är drygt och känns inge roligt om jag skulle bli tvingad till glasögon av den lätta anledningen att jag har så litet huvud och måste isf gå på barnavdelningen och kolla på brillor. Hur kul är det då? Komma till skolan med nalle puh klistrad runt ögonen. Näe, jag längtar inte..

Söndag, riktig söndag

Ja va tusan, nu är det söndag igen. Ännu en vecka och jag måste säga att jag ogillar söndagar.
Vivi från jobbet ringde just och frågade om jag kunde jobba inatt, och visst kan jag det. Jag är ju "ledig" imorn, eller egentligen inte men jag kan ju göra lite inatt ist. Ska jobba med stickan så det går nog bra.

Annars så har frelle nyss farit, och jag sitter som vanligt här i min ensamhet och funderar på vad jag ska hitta på den kommande veckan/veckorna.. Fast nu är det ju inte så svårt att lista ut vad det blir. Plugg, plugg och plugg. Åker nog upp på skolan imornkväll tror jag och läser en massa. Det blir halvlite gjort här hemma eftersom man har så mkt annat "roligt" man kan göra. Jag menar, till och  med diska är ju roligare. Kan bli riktigt rent här hemma nu om jag har tur.
Det är ju faktiskt någon undersökning som visar att det är aldrig så rent i studentkorridorerna som under tentaperioden. haha. Och jag tror det stämmer, faktiskt!

Just nu önskar jag att tiden antingen kunde spolas fram, eller tillbaka.. och då menar jag inte bara timmen vi ställde om inatt...

Ett vuxenpoäng till mig!

Jag har satt in pengar på ica-kortet. Ett vuxenpoäng till mig!

Dagens planer

Jaha, nu sitter jag här i min ensamhet. Lillebror kom oväntat hem från gällivare igår, så han och hans kompis (som också var med) tog med sig frelle på en bilrunda nu på dagen. Dom skulle på alla bilaffärer i hela stan för lillebrors kompis skulle köpa en bil.

Det här var iof rätt bra för mig eftersom jag har en del att läsa. Så jag ska strax ta och sätta igång med det. För 14:30 ska ja hämta lillkusin på flyget och sen ska vi transportera oss till vännäsby för att möta upp farmor och farfar som ska ta henne vidare upp till dom. Det blir nog bra det. Det var länge sen jag pratade med farmor och farfar nu, och jag har lite dåligt samvete för att ja inte hann upp och plocka lingon med farfar. Men det har varit så mkt nu att det inte fanns tid helt enkelt.

Näe, nu ska jag ta mig i kragen och göra lite frågor.
Vi hörs!

Från rockfesten

Jag tänkte att jag skulle slänga upp en bild från våran rockfest som jag snott från Minnas pixbox. Och sen två stycken som jag hann knäppa med min egna kamera innan batteriet tog slut i den. (orutinerat)





Angående sushikvällen

Lite utvärdering då. Det var inte alls så gott som jag trodde, men inte så äckligt heller. Lite mitt mellan..
Jag åt varannan sushi och godis, då blev det genast godare. Men jag ska definitivt prova fler gånger, men det kanske kommer dröja ett tag till dess.

Däremot var det rikigt roligt att göra den där maten. Socialt och kladdigt. haha.
Efter maten spelade vi TP. Hur mysigt som helst. Jag är supernöjd med kvällen och säger bara:
Detta måste vi göra om, snart!

dagen d

Idag är det dagen d. Dagen då jag ska lära mig äta sushi.
Jag uppdaterar sedan med en liten recension om hur upplevelsen var.
Vi hörs!

Jag vet inte vad jag ska skriva..

.. jag är less!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Kvällen har gått fort. Riktigt fort.. Men roligt har det varit och nu hoppas jag att jag får vara med och hjälpa till på downhillmässan på IKSU typ 7 december också. Men vi får väl se.

Nu är det dags att jag kryper till kojs, imorn äre skola kl 8 som gäller..

3'60 NORR

Ikväll ska jag följa med pappa och lillebror till ö-vik. Vi ska hjälpa Anders och 3'60 NORR att sälja lite grejer.
Jag var med när det var Downhillmässan på IKSU förra vintern och det var roligt så jag hoppas det blir lika givande idag. Egentligen borde jag väl sitta hemma och plugga lite, men va tusan. Lite kul måste man ju få ha ibland!

På tal om plugg är det bara 2 veckor kvar till tentan. Jag döör..

Choklad

När jag blir sugen på choklad, blir jag RIKTIGT sugen på choklad. Då finns det inget annat att göra än att fixa det. Idag orkade jag inte springa på statoil eftersom det regnar och typ stormar utanför. Men jag hade ingredienser till en chokladbollssmet. Dock var jag utan pärlsocker, så det blev bajsbollar idag..


Skitdag med skitväder och skitsnack

Jag åkte upp på skolan idag, kl 10:15 skulle vi börja. När vi sitter i salen hela klassen kommer läraren och säger att salen blivit dubbelbokad och att vi måste flytta fram föreläsningen till kl 15.. Förstår ni frustrationen?

Jag stannade på skolan och hade iof riktigt roligt. Jag kommer nog mest troligt ha träningsvärk i magen imorn av allt skrattande, men det är det ju värt. haha

Sen när klockan blev 15 så var jag så dötrött att jag nickade till på föreläsningen. Dryygt vare, och inte så mkt att gå och vänta på en hel dag. Det är ju synd att man inte vet det i förväg..

För självförtroendet



Det är sånt här jag sysslar med på söndagskvällar. Ögonbryn och ögonfransfärgning.
Nu hoppas jag bara det blir ett bra resultat..
Vad gör du?


Hat

Jag ska berätta för er en del saker jag kommit fram till att jag hatar.

Jag hatar snö, av den lätta anledningen att man kan köra skoter på snö och jag hatar skotrar för tillfället. Sedan hatar jag lycksele, av den anledningen att det finns snö där nu, som kommer leda till att skotern snart blir en viktig del i en viss mans liv. Sen hatar jag kroksjö mest av allt, just för att skotern bor där.
Känner ni mitt hat för skotrar?
Varför jag säger det här är för att jag vet att skoterjäveln kommer göra mitt liv surt för ett halvår framåt.. Jag längtar redan till sommaren!

Självklart finns det mer saker jag hatar, för jag är en rätt hatisk person. Iaf just nu.. 

 

Dagen i en filt

Dagen har jag spenderat i soffan iklädd enbart en fleecefilt (och trosor förståss). Jag har läst lite Human Resource Management och blivit en aning klokare.

På torsdag låter det som att det blir sushi-kväll. Jag har ju lovat att lära mig äta det, så nu är det bara att sätta igång med träningen. Jag hoppas jag gillar det, annars kommer det bli en jobbig middag..

Fredag då, jaa EMD spelar på olles och det lät som typ "alla" skulle dit. Men Fredrik kommer hem då så vi får väl se vad som händer för min del..

E-puben

Well, igårkväll drog vi på E-puben ändå. Inte så fränt dock eftersom jag hade bilen med mig och inte ville fylleköra hem. Så det blev en nykter tillställning för min del, men inte gjorde det något. Trevligt sällskap och en rolig (?) saxofonspelare, gjorde ju allt. Näe, men Johan var ju bra bakom trummorna iaf. Kul kul..

Sen drog jag hem, runt 23 tror jag klockan var. Jag hann precis innan statoil stängde iaf så att jag kunde inhandla min bästa kompis Ostkrokspåsen. Vi dejtade resten av kvällen. Lyckad dag det där!


VK

Fredagens VK-sport innehöll det här!
Jag säger det ännu en gång, jag är en stolt storasyster!

Fest med rock-tema

Oh shit, det var kul igår. Fram tills att vi for på corona.. som vanligt!
Corona är sämst, sämst, sämst. Dom spelar skitmusik, har alltid gjort, och kommer alltid att göra. Jag är sååå less på corona. VÄRDELÖST!

Det var riktigt roligt att se alla snygga rockare igår alltså. haha. Jag längtar efter att se alla bilder. Tyvärr kunde jag inte ta några själv eftersom min kamera hade slut batteri. Men det var mååånga andra som fotade så jag ska sno lite bilder när dom lagt upp sina ska ni få se hur vi såg ut!

Idag blir en lugn dag. Jag ska upp på ålidhem ikväll och hämta min väska som jag lämnade där igår. Det är allt jag har tänkt ta mig för idag. Kanske gå på E-puben ikv och kolla när Johan spelar, men vi får se?

På jobbet

Nu är jag på jobbet, ska jobba till 07:15 imornbitti. Det kommer bli en lååååång natt känner jag på mig. Jag ska försöka hinna göra lite skolarbete och maila mina kära gruppkompisar det som jag lovat göra. De ska nämligen träffas kl 8 imornbitti, men jag tror ärligt inte att jag kommer orka mig dit. Och det vet de om redan. 

Näe, nu sitter jag mest och väntar på att få äta "Middag". Brukar göra det runt 24, så en timme till får jag stå ut. 

Hoppas ni sover gott, det ska jag göra. Och förhoppningsvis blir det en sväng på stan imorn med mamma. I hope! 

men GRATTIS lillebror!

Man slutar aldrig vara en stolt storasyster, och jag blir bara stoltare och stoltare. 
Kan ni gissa vad John lyckats med nu?
Han har blivit uttagen till Svenska Alpina Juniorlandslaget!!

Jag säger bara det, blir det OS i polen ska storasyster med!

Frosseri

Fan, jag blev jättesugen på creme fraiche. Varför?

kvällen

Jag skulle ha pluggat ikväll med tjejorna. Men det slutade med att det bara var jag och Anna, men vi hade lika roligt för det! Det blev dock inget plugg, men lite sällskap är mkt värt.

Sen så ringde, hm, vi kan kalla honom "Berit" och informerade lite om hur han tänkt vårat grupparbete. Låter som en bra plan där.. Imorn ska jag ner på stan en sväng om ja orkar. annars ska ja plugga som en idiot, och sova som en också. Ska jobba natten imorn med en ny kille/gubbe från afrika nånstans. Han verkar supersnäll och duktig så det blir nog bra!

Nu ska jag se lite på scrubs och sen sova. Gonatt!

Min dag i en bild..



Mysigt va?

Brorsan



Idag kom pappa med "Brother", men jag kallar han brorsan. Han ska bo här hos mig nu.
Lyckliga jag!

Fritid vs Fri tid

Visst är det bra konstigt. Nu är vi  "lediga" tis, ons, tors och börjar igen 13 på fre. Men tror ni man har nån fritid för det? Jag har suttit och arrbetat med de 14 uppgifterna som ska vara färdiga på fredag, och nu på tja, drygt 4 timmar har jag åstadkommit 4 av de uppgifterna och 2,5 dataskriven sida. Helt sjukt långa svåra frågor, jag längtar inte till tentan!

Det enda jag tänker på nu för tiden är skolan, den enda gången jag inte gör det är väl när jag går på toaletten. Då ligger allt fokus på "b l i  k l a r  s å  f o r t  s o m  m ö j l i g t". haha. Ingen rast, ingen vila. Det är ju inte det att jag tycker kursen är ointressant, snarare tvärt om. Men allt är så mkt.. typ hälften skulle räcka och bli över.

Ikväll ska jag upp till annapanna och gänget och skriva ihop nåt snyggt om den svenska modellen tror jag det blir. Kan bli mkt skitsnack också men det är ju sånt som följer med.

Nu ska jag göra en fråga till, sedan ska ja lägga mig i soffan och se A Walk to Remember som jag lovade att jag skulle se och sedan bär det av upp till Ålidhem. Jag kanske ska försöka få i mig lite mat också, det kan ju hjälpa till med koncentrationen en del. Jag vet inte, jag bara gissar..

hahah



Ja, jag har konstiga matvanor. Hittade den här bilden i mitt arkiv. Tror det är Fredrik som bestämde sig för att föreviga min nattmacka en natt efter vi varit ute på krogen förra sommaren.

Gossip Girl

Jag har nyss haft ett Gossip Girl marathon med mig själv. Det var mysigt. Vi åt riskakor, drack saft och ja, såg Gossip girl. Trevligt sällskap. Visst är det konstigt att de bästa svaren får man är när man frågar sig själv.
 
Jag är rätt klok ändå!


Jag

Det är bara jag jag jag hela tiden. Aldrig nån annan som kan dra ett enda litet strå till den lilla stacken som inte ens finns.  Jag är så jävla less!

sol vind och..


Jag vill..



Jag vill utomlands! Fredrik, ska vi åka?
Det här var när vi var på Gran Canaria 2006.

Plugglördag

Att plugga en lördag kanske låter tråkigt och dötrist, men det kan också vara alldelens alldelens underbart.
Jag har suttit med några kompisar hela dagen typ och gått igenom en del inför tentan. Hur skönt som helst känns det!

Sen nu ikväll for jag till byn och åt surströmming med mamma. Pappa var nämligen i Kramfors, John i Österrike och Per som vanligt i Gällivare. Så för att det inte skulle stå Malin-Umeå på mig så for jag hit. Guuud va gott alltså, med kladdkaka till efterrätt som jag bakat. Kunde inte bli så mkt bättre faktiskt..

Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka köra hem ikv, eller om jag ska vänta tills imorn. Men det återstår och se. Jag gillar ju min säng rätt mkt. Och sen skulle det behövas städas och diskas och allt annat tråkigt hemma imorn innan jag ska jobba kl 16. Men men, vi får som sagt se!

Gonatt, eller kanske inte riktigt än, men jag säger det nu så glömmer jag inte iaf!

Spelkväll utan spel

ikväll har jag varit upp på Liljansberget för att ha spelkväll med några klasskompisar som liksom jag inte orkade supa skallen av sig och dra på corona (vilket förövrigt är det tråkigaste man kan göra). Så vi bestämde oss för att ha en spelkväll istället. Jag bakade en kladdkaka och körde upp.

Det har varit en mkt lugn och skön kväll. Vi var 9 st som såg idol, snackade skit, åt min kladdkaka, och bara umgicks. Förstår ni vad roligt man kan ha utan alkohol ibland? Va?

Imorn däremot kan det bli fest. Om jag inte bara åker förbi och säger hej i mitt vanliga nyktra tillstånd. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Men vi får se. Jag bestämmer mig imorn när jag ska upp till Anna och plugga lite. Vi bestämde oss för att dra ihop några och gå igenom lite av det vi gjort de senaste 3 veckorna för att underlätta till tentan den 4 november.

Näe, jag tror jag ska ta och göra en tidig fredagkväll, det är jag värd!

Lite gräs


Han




Visst ser han söt ut? hihi

mitt huvud

Idag har varit en konstig dag. 8-10 hade vi föreläsning om genusskillnader typ. Rätt intressant faktiskt måste jag säga!
Sedan 12-13 hade vi sportmöte..
Och sedan höll min hjärna på komma ut ur öronen kändes det som. Jag ska inte klaga, det finns dom som har det värre. Men mitt stackars lilla huvud hade jätteont. Och sen blev ju inte det hela bättre av att jag typ blev åksjuk på bussen hem. Busschaffisen körde som en med epilepsianfall eller nåt liknande, ryckigt värre!
När jag äntligen kom hem och in genom dörren slängde jag i mig två alvedon och däckade i soffan en timme innan jag och Frida skulle på maxi och shoppa.

Tråkigt inlägg det här blev men jag har inget roligt att berätta. Det kanske kommer imorn eftersom jag har skola hela dagen och sen jobb. Nä fy, nu ska ja se efterlyst och sen Generation fett. Och sen, äntligen, ska jag sova! SÅ SKÖNT!

Prinsen och Jag

Jag har just suttit och sett filmen "Prinsen och jag" som gick på 3:an.
Varför slutar alltid filmer så att jag ligger och grinar för mig själv i soffan? Är det något speciellt kvinno/tjej/tantsyndrom (jag vet inte riktigt vilken kategori jag hör till) man föds med? Visst är det bra konstigt iaf?

Jag har bland annat två  filmer jag bara inte kan se utan att det blir som idag.
The notebook får ju ingen människa i världen ha missat, helt sjuuukt bra film och jag är dökär i Noah (förlåt Fredrik).
Sedan har vi PS I Love you, också underbart bra.

När vi lix är inne på filmer kan jag ju säga att filmen The Ruins var rätt läskig men bra. Den kan ni se om ni vill bli lite rädda. 1408 är också ett alternativ i skräckserien. Det har blivit mycket skräckfilmer i sommar av någon anledning. Jag har nog jobbat förmkt, det hänger nog på det. Det är så härligt att jobba natt och se skräckfilmer, snacka om att man kan bota sin mörkrädsla (om man har/hade någon dvs).

Sen har vi ju de riktiga malinfilmerna, och med malinfilmer menar jag såklart filmer som alla Bring it on-filmerna, Meangirls, Tonårsliv osv.. Ni förstår genren va?

Nu ska jag nog krypa ner i sängen innan jag blir sugen på att slå på en film och vara dötrött imorn till föreläsningen kl 8.
Gonatt!

SKRIV PÅ!

Kom igen, skriv på! Allt för att förändra synen på våldtäkt!

Och jag som tycker att jag är duktig..

Jag tycker att jag är duktig på att uppdatera nu, det har kommit en del text och en del bilder. Men vad får jag för det? Inte en enda kommentar. Har ni dött?


Tack pappa!


Från microshop.se. Fin va?
Det är såklart en extern hårddisk. :)

Lite gladare

Jag har ju berättat tidigare om väskan som var trasig när jag fick den.
Självklart mailade jag ju företaget för att berätta om det hemska som hänt. haha
Idag fick jag ett mail tillbaka där de skrev att de skickat en ny väska till mig + en returlapp så att ja kan skicka tillbaka den trasiga. Snällt va? Jag hoppas jag får fler klistermärken också!

I solnedgången..



..och höstblåsten

Stugan

Idag följde jag mamma och pappa ut till stugan. Nu kan vi på riktigt säga att vi har en stuga, eftersom det är en stor friggebod på 15 kvm som vi håller på sätta upp. Den ska så småning om bli bastu och förråd, men nu kallar vi den för stugan.

Jag kunde självklart inte låta bli att fota lite, så här kommer STUGAN!



Det blev mörkt rätt fort, men pappa hade grejer för att arbeta även i det svartaste svarta.



Visst ser det bra mysigt ut? Vi fikade i husvagnen vi också har där nere, med endast ett litet värmeljus brinnande. Jättemysigt var det!

En brun socka

Fredrik och Anthon hade kul igår. Skickade en fråga till 118 100 och frågade vad "En brun socka" var för något.
Det här var svaret de fick:

"En  brun  socka  är  när  man  idkar  analsex  med  någon.  När  man  är  klar  så  trycker  man  ihop  personens  skinkor  när  man  drar  ut  penisen,  och  lämnar  kondomen  fastklämd  i  personens  rumpa."

Haha, ni förstår det roliga va?

Ledsen, jätteledsen

Jag fick min väska idag, den som jag hade beställt.. tror ni den var hel?
Dragkedjan på det yttersta facket hade ingen "öppnare". Det var alltså en fastsydd dragkedja som inte på något sätt gick att få upp eftersom den inte hade nån"öppnare". Jag blev så ledsen..

Så då är det bara att reklamera den då och hoppas på att få en ny, men då tar det ju en massa dagar det med!
ALLT SUGER!


Ny dag

FREDAG, kunde inte komma mer lägligt. Jag har jobbar och gått skola hela veckan. Skönt med lite ledighet, även fast jag börjat bli nervös för tentan den 4 november. ååh..

Nu är det strax dags för buss upp till skolan. Ska på redaktionsmöte och plugga lite.
Sen kommer Fredrik hem ikväll.. jag längtar!

Lång dag

Idag har det varit en riktigt lång dag, tro mig.
Först skola, och då föreläsning i 2 timmar, sen ledig en timme för att sedan gå på jobbet och jobba hela kvällen.
Nog för att det gick riktigt bra, jag är faktiskt förvånad.

Nu sitter jag och tittar på Generation Fett. Jag åt nyss lite kvällsfika, men fick lägga det åt sidan tills det var reklam på tv. Fy vilken äckligt fet grabb de där var. Äckligt äckligt äckligt! Men experterna sa att man inte kan bli sådär fet om man inte har gener för det. Och det har jag inte (tackolov) så jag kan pusta ut och äta lite ostkrokar när jag känner för det. mumms, jag längtar till dom! Men det är helgmat, så det får vänta..

Snart är det sovdags, jag längtar! 10 imorn då klassen, vi ses!

Tävling



Jag är med och tävlar, är du?
Klicka på bilden för att komma till tävlingen, eller klicka HÄR!