nytt

Nu har jag gjort om lite igen. Vad tycker ni?

Bild(er) från gårdagen





Ni får nöja er med två. Kul hade vi verkligen, och kallt var det ute.
Klockan 4 cyklade jag hem från Frida. Jag träffade en människa på hela vägen, och det var min granne. Sen när jag kom hem hade en annan granne fortfarande efterfest. Synd att jag inte känner honom, annars kunde jag ju joinat. Eller, det var kanske lika bra att jag inte gjorde det. Det var rätt skönt att sova kan jag säga.

Nu sitter jag och ser på Bring it on på tv och mår gott. Har nyss satt i mig en subwaymacka också.
Imorn börjar skolan!

Gårkvällen

Haha så skön kväll alltså! Och vilket sällskap! Tack!

jag är snygg

Jag måste ju vara otroligt attraktiv. När jag kommer cyklande över bron så stoppar en kille mig på andra sidan och vill ta kort på mig, vill ha mitt nummer och mitt namn. Hur snygg måste jag inte vara för att han ska stanna mig för en sån sak? vavavava?




Okej, jag erkänner. Han stank sprit och förklarade noga för mig att det var för nollningen till skolan.
Men ändå?

Regn regn regn

Fy vad det är trist när det regnar. Fast det är ju rätt mysigt ändå. Om man inte måste gå ut dvs. hehe. Jag ska ner på stan en sväng och fixa några saker. Det blir bra. Och ikväll blir det utgång, det kan jag behöva. Träna upp levern inför nollningsveckorna. Vi ses!

lite ego



Tänkte att jag skulle visa den nya färgen.
haha ni får ett vinögdt ego. moahah.. Ja bjú!

hej och hå

Imorn blir det utgång, därför borde jag sova nu om jag ska orka.
Förstår ni, det är 2 dagar kvar till skolan börjar. Fy va skönt det ska bli alltså. Jag längtar så hemskt mkt!

Ikväll har Frida varit här. Vi har ätit god mat och kollat på roliga klipp på youtube. hah. roliga japaner de där.. Annars så är väl vardagen lika kass som vanligt. Hur mår ni?

Nu fryser jag om fötterna och borde krypa ner i sängen och sova. Jag tror jag gör det nu på en gång. Imorn blire stan, bolaget, utgång och hemgång.. Kanske fyllegång också beroende på dagsformen. Vi ses i dimman va?

Det tråkigaste

Ja men fy fan, jag måste fara och handla idag. Och när jag vet att jag måste göra det blir det typ det värsta jag vet. Tänk vad mkt pengar man lägger ut på att köpa saker som man ändå bara ska skita ut sen. Va? Ska det verkligen vara nödvändigt. Och tyvärr är svaret, JAA. Åh..

Jag ska iaf en sväng på OBS!, en sväng på ÖB, en sväng på säkert nåt annat ställe där jag kan göra av med lite pengar. Hur som helst, det blir nog bra och gott (om inte annat)..

Ikväll får vi väl se vad som händer, kanske en sväng på bowlingen.. vad tror ni? Till middag ska jag nog äta subway iaf. Det var länge sen, och DET är jag värd!

Om jag hade makten

Om jag kunde förändra världen skulle jag göra det. Om jag kunde spola tillbaka tiden skulle jag göra det..
va?

Igår..

Igår var jag och åt middag hos Pia i Holmsund. Spagetti och köttfärssås blev det, och det kunde inte vara mer uppskattat från min sida. Fy va gott det var! Efter maten gick vi en prommis genom Holmsund, och när vi kom tillbaka åt vi vindruvor och munkar. Det var riktigt gott det med!
Sen var det självklart dags för Project Runway-finalen. Och jag måste säga att jag tycker rätt person vann. Även om jag nog aldrig skulle ha på mig hans kläder. Men det är ju en helt annan sak. Han var helt klart bäst..

 Nu är klockan 7 på morgonen och jag ska strax iväg på jobbet. Sista dagen innan skolan börjar på måndag. Nervös är jag, som tusan. Men det blir nog roligt.. Jag hoppas på det!

Oasis - Stop crying your heart out


Jag möblerar om

Jag håller på göra om lite här. Så därför slängde jag ihop en header som kanske inte är så jätteroligt. Men jag ska fixa det, då jag orkar. Dvs, inte nu och kanske inte de närmaste dagarna heller. Men vi får se. Helt plötsligt kanske jag får nån jätte-energi, man vet ju aldrig.

Ikväll har Emma varit här och hälsat på. Det var skönt med sällskap faktiskt!
Nu är det mitt favvoprogram på tv, SATC.. Det är kanske dags att stänga ner datorn och bara njuta av tv-n. Jag tror jag kör på det, faktiskt!

På bild

Nu Frida kommer bilder..


Lite skillnad va?

Då var det borta, och brunt

Nu är jag klippt och färgad. Det blev lite ljusbrunt med slingor. Rätt bra, kanske något för mörkt men det brukar ljusas upp lite efter man tvättat håret. Jag får väl hoppas på det.

Annars så har vi varit hos Jimmy och Linnea på solsidan och tittat på tv och umgåtts. Det var mysigt!
Nu är det sängen och åter sängen som är det enda som gäller för mig. Imorn ska jag äta frukost med mamma. Sov gott!

Lycksele

Jaaahapp, då sitter jag här utan att ha någonting att göra. Är ju som sagt i lycksele nu och klipptiden är inte förän om 2 timmar. Jag tänkte mig ner på stan men jag orkar inte fara ner förän kanske runt 14. Man går ju genom stan rätt fort här eftersom de bara finns 2 klädaffärer, 2 skoaffärer och Åhléns. Inte så stort alltså.

Det var tänkte att jag nu innan klippningen skulle och hälsa på en kompis här. Men det hände en väldigt otäck, otrevlig sak som gjorde att det inte gick..

Näe, om jag kanske skulle ta och byta plats till tv-n en stund. På återseende!


imorn ryker håret

Japp, imorn kl 15 ska jag sätta saxen i det. Eller egentligen Linnéa, men lite kanske jag får bestämma. hehe. Jag längtar iaf, ska bli spännande att se hur det blir den här gången med färger och allt.

Näe, nu ska jag bege mig till lycksele. Det är ju där jag har Linnéa, frissan min!

The Dark Knight

Oh, så bra film! Lätt den bästa på länge, verkligen!
Ni som sett den håller säkert med, och ni som inte sett den MÅSTE se den. Ok?

Nu är jag trött som en gris och har en manlig varelse som knapprar på den andra datorn. Jag ska nu pussa på han tills han stänger av så jag får sova. Önska mig lycka till, vi ses imorn!

Armband och kvällen..



Jag var på stan och köpte grejer till mitt armband idag. Jag vet precis hur jag vill att det ska se ut. Så nu väntar jag bara på några småsaker som dom skulle få in i veckan nån gång. Ni ska få se resultatet då det är färdigt. Weii!

Annars så har jag träffat Tanja idag. Fan va vi är dåliga. När vi bor typ 100 mil från varandra hörs vi lite då och då. Men nu när vi bott i samma stad 1 år hörs vi inte alls förutom när hon ska flytta. Hon flyttar alltså imorn. Men men, vi hann med en trevlig dag idag så. Och sen får jag åka ner till Falun och hälsa på henne sen då. Det blir nog spännande.

Ikväll ska jag och Fredrik på Balder och äta med mams o paps och sen ska vi på bio och se The Dark Knight. Det blir hur bra som helst. Sen ska jag sova som en gris ända till imorn.

Dags att styra på sig finkläder nu då!

Det där med vädret



Vilket trist väder det är nu, det regnar och regnar.. Jag har jobbat hela dagen så egentligen spelar det kanske inte så stor roll. Trött är jag nog, som tusan. Men somnar jag nu kommer jag få ångra det inatt. Det är ju det som är problemet.

Imorn kommer Fredrik hem, jag längtar!

Mormor och Morfar

Jag satt och tittade på lite bilder på datorn, och då "poppade" de här upp.
Jag måste ha världens sötaste mormor och morfar!




Bilden har min kusin Sascha tagit.

Riktigt duktig är hon, men jag tror inte hon har någon blogg? Eller har jag fel, ni som vet?

Inspiration

Jag såg några fina armband hos Elli och fick lite inspiration. Jag tänker inte börja sälja armband, som hon. Men jag ska däremot göra åt mig själv. Det blir finemang! Jag var på stan idag och kollade utbudet av material, så om allt går vägen kanske jag kan köpa det på lördag? Om jag orkar mig ner på stan då.

Det ska bli roligt, jag gillar att pyssla.

Annars så har jag gjort dagens stora gärning idag. Eller egentligen i fredags.. Jag fick order av lillebror att köpa örhängen åt hans flickvän Erica. Dom skulle vara svarta rosor från glitter. Självklart gick jag dit och köpte sista paret dom hade. Erica hade sökt runt halva Sverige men inte hittat.. Ikväll hade tydligen lillebror gett henne dom, för jag fick ett tack-sms! Kul att det var uppskattat, jag gör gärna om det! (:



Såhär såg de ut! Fina va?

Det gick i OS och jobbets tecken.

Ja idag har jag jobbat. Men självklart har jag kombinerat jobb med OS. Jag kunde ju inte missa Stefan Holm ju, vem kunde det liksom? Så när det var dags att städa, städade jag hos en farbror som är lika intresserad som jag. I pauserna drog jag dammsugaren, annars lallade jag på med dammtorkningen som mest. Sedan när det var dags för fika så gick jag från rum till rum och de flesta hade på tv-n. Och så stannade jag hos en sista tant som behövde mitt sällskap mest av alla. Vi såg de sista hoppen ihop och höll våra tummar och hejjade. Vi hade en rätt mysig stund tillsammans, ni skulle ha varit med!


Vill ni veta en tråkig sak, DET REGNAR! vafan..


Vuxenpoäng

Jag sitter och tittar på lyxfällan. Det är ett bra program, vilket MÅNGA skulle behöva se på.
Jag tycker att jag är väldigt ekonomisk/snål beroende på hur man ser på saken. Jag köper
det jag vill, men hoppar över att gå på typ restaurang ofta. Inte så konstigt, men så fungerar jag. Det värsta jag vet är att ha 0 kr kvar på kontot innan nästa lön kommer. Det har aldrig hänt än så länge. Och jag hoppas det aldrig kommer hända heller.

Vars jag vill komma med det här inlägget är att jag håller på göra en budget för min skoltid det kommande året. Jag kommer vara fattig, det vet jag, men jag måste också veta hur mycket jag har att röra mig med varje månad EFTER att jag betalat räkningar och lagt undan till mat.
Det låter vuxet va?
Sen håller jag även på att planera lite julklappar. Ja, jag gör det redan nu. För tänk på fetsmällen som kommer i December/Januari. ALLA fyller år då! Mamma, pappa och lillebror. Alltså planerar jag det redan nu. Väldigt smart av mig.

Nu känner jag mig duktig, och får kanske till och med sova gott. Om john blund nu tillåter det efter förra nattens sovmarathon.



Bara för att jag pratar så mycket om jul så bjuder jag på ett kort från julaftonsmorgonen förra året hos farmor och farfar. Fint va?

Nattens sömn

Alltså jag var så trött igårkväll så jag somnade typ halv nio.
Och sen vaknade jag imorse kl 11. Visst är det bra gjort?

En annan sak jag har tänkt på är att jag är rätt gammal,
jag bråkar inte längre.. jag diskuterar!
Och det är stor skillnad..

Vad tror du?

"As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to let us down probably will.
you'll have your heart broken, probably more than once, and it's harder every time.
You'll break hearts too, so remember how it felt when someone broke yours.
You'll fight with your best friend and maybe even fall in love with them.
you'll blame a new love for things an old one did.
You'll cry because time is passing too fast and you'll eventually lose someone close to you.
So take too many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt,
because every 60 seconds you spend angry or upset is a minute of happiness you'll never get back."


Vilka kloka människor det finns som kommer på något så bra. Ska vi bli kompisar?


Tänk


"If you can't find a reason for something, there's a reason for that"

Kaos

Jag har nu varit in på min egen blogg minst 20 ggr för att se om jag skrivit något nytt,
allt står inte rätt till..

Ps. jag har googlat mig själv också.

Kvällen

Ikväll har jag varit hos Nina. Vi åt tacos, drack vin, såg film och snackade skit.
Helmysig kväll som måste göras om, verkligen!
Nu är jag hemma och ska strax krypa ner i sängen,
får väl se om jag kan somna..

Ps. Jag har ont i magen..

Jag har sagt det förr och jag säger det igen!

Vi 80-talister


"Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem.
Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövs pantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin.
Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt.
Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare.
Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade.
Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren.
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen.
Vi som samlade på allt - främst kapsyler.
Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin.
Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok".

Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV.
Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar.
Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail.
Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal.
Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian.
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan.
Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen).
Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen.
Vi som använde gnuggisar dagligen.
Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks.
Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar".
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan.
Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten.
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram.

Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs.
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion.
Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google.
Vi som frågade chans på någon ny varje vecka.
Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter.
Vi som drack Cuba Cola och Jaffa.
Vi som läste OÄ i skolan.
Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV.
Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande.
Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp.
Vi som lekte med Manicklar.
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen.
Vi som fick fler finnar av Clearasil.
Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten.
Vi som läste Lyckoslanten.

Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga.
Vi som var med på rökrutornas tid.
Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar.
Vi som hade en Amiga hemma - datorn där man skrev cirka en sida i ett ordbehandlingsprogram och så var minnet fullt.
Vi som kallade 1:orna för ettakladdare och 2:ornna för toalettdykare.
Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma.
Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem.
Vi som tryckte på play på kassettbandspelaren till vår Commendore 64 och sen kunde gå och göra något annat i 20 minuter medans spelet laddade.
Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson.
Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag.
Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme.
Vi som hade våra första slagsmål genom att tävla om vems farsa som var starkast eller hade farligast yrke.

Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost.
Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra.
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka.
Vi som är de sista att komma ihåg movieboxen.
Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på Dojan.
Vi som var de första i backen med snowboard.
Vi som använde telefonkort och personsökare innan mobilernas tid.
Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna.
Vi som använde sockiplast för att förhindra det groteska vårtspridandet.
Vi som använde cykelbyxor i olika färger.
Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren.
Vi som fortfarande säger Domus eller Servus i stället för Coop.
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det.
Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt.

Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt.
Vi som lärde oss hantera MS Dos för att kunna spela pc-spel.
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet.
Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi...".
Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk.
Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen.
Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio.
Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm.
Vi som utan besvärliga åldersgränser sprang upp och handlade Blend Ultra (!) till våra mammor.

Vi som åt Bamse-meal på Clock innan vi upptäckte Happy Meal.
Vi som vek alla våra nya tjugokronorssedlar till skjortor.
Vi som käkade Raider och inte Twix.
Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband.
Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2).
Vi som hade bänkar med lock på.
Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira.
Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000."

Jag vet tyvärr inte vem som skrivit detta, men vet du? Säg till mig!


för att vi ska bli lite gladare




Som jag skrev tidigare så har det varit en riktig skitdag idag.
Tråkigt väder och allt..
Så då kom jag på den brillianta idén att kolla på lite bilder jag hade på datorn.
Och se vad jag hittade, visst blir man glad?

WESC-hörlurarna








Jag hade lite att göra, så ja ritade av mina hörlurar.
Kanske inte så snyggt, men det får duga!

Nu har jag ont i min arm, det är slitigt att rita..
Jag hoppas att jag har träningsverk imorn. (:

Vinter, nu?

Idag har jag och mamma varit på stan. Jag köpte en naturvit tjock vintermössa..
Det kändes bra konstigt att köpa en vintermössa nu, men den var skön och varm.
OCH jag skiter i om jag ser ut som en tomte, för tomtar är snälla!

Annars känns det som livet står still och nu ska jag se en film.
Imorn är det Johannas begravning..

Uppdrag

Jag fick i uppdrag av Pappa att måla hans namn på en mugg han skulle ha på jobbet.
Jag lekte lite med en bild på lillebror ist.
Och jag tror att det jag ska måla på hans mugg kommer se ut ungefär såhär,
det känns rätt mkt pappa över det iaf.
Ni som känner oss förstår..




Jag passar på att göra lite reklam aktivfors.se

Vilken dag!

Jag har inte gjort nåt idag. Eller jo, jag har diskat. Det är väl typ det enda jag gjort.
Jag vaknade kl 15 och sedan har jag bara suttit här, lyssnat på regnet och sett på tv.
Vilken tråkig dag. Är det ingen som vill hitta på nåt?


Min första illustration..





Ser ni vem det är? hihi

En Oskar..



En till bild på Oskar. Den andra bilden visade jag ju för rätt länge sen.

kreativitet



Min kreativitet är helt borta. Jag vet inte vad jag riktigt ska göra för att få den tillbaka.
Ja vill sy, jag vill måla, jag vill göra NÅT.
Iof har jag börjat fota lite mer.. men det är inte mycket det heller.

Till något roligare, jag va på stan idag. haha
Fick i uppdrag av bror att fixa en sak där, och jag köpte den sista av det han skulle ha.
B r a  a v  m i g !

Ikväll hoppas jag Pia kommer förbi och hämtar sin klänning så att jag får lite sällskap..



flabb

Nu kommer Stig snart och hämtar mig. Sen ska jag få följa med på flabb,
en fotoförening i Vännäs. Han skulle framkalla lite bilder och jag får följa med.
Fy va roligt!

Sedan droppar jag av hos mamma och pappa och sover där inatt.

Nu ska jag göra mig berädd! Spännande..

Klockan är 4..

Vi har sprungit fram till nu, fy sjutton! Men nätterna går rätt fort då, och det är ju iof bra.
En natt kvar efter den här, det känns lite småtråkigt.. Jag gillar nätterna här.
Bra personal, bra boenden (ävenommanblirlessibland). Ja på natten är allt bara bra.

Jag längtar efter min säng, det var underbart skönt att sova igår, och att vakna och höra spöregnet
mot taket. Då blir man glad och känner att man iaf inte sovit bort en fin dag, utan man kan med gott
samvete ta sig lite "frukost/middag" och känna lugnet för en stund.

Nu ska jag jobba vidare, sov gott och tänk på mig då ni vaknar imorn. 
För då är jag i min bästa s k ö n h e t s s ö m n !

Jag vet vad jag ska bli, när jag blir stor..

...jag ska bli din chef. M O A H A H A H !

då var det jobb igen..

Semestern gick alldelens för fort och ikväll börjar jag jobba igen.
3 nätter är det som helgen har att erbjuda, inte så roligt men ändå..
Jag längtar som sjutton tills skolan drar igång, och det är ju inte så länge kvar nu.
1 september börjar mitt nya liv, ska man skaffa träningskort då också kanske?
Få se hur bra min lön blir denna månad först!

Sov gott allihopa, n u  s k a  j a g  f i x a  m a t  o c h  f a r a  p å  j o b b e t !

Björken


Hjortron


morgondagen

Imorn ska jag börja knopa ihop min nya design.. Det känns som att den jag har är typ världens tråkigaste.
Men men, som sagt så kommer det!

Ikväll har jag umgåtts med min kära vän Frida. Vi grillade tillsammans med Julia+P-vän och sedan
gick vi ner på stan och kollade utomhusbion dom hade där idag. Det var en aning kallt efter en stund så
då gick/cyklade vi hem.

Nu ska jag krypa ner hos Fredrik och sova gott. Gonatt!

Vita blommor


Fotboll och 30-årsmiddag

Okej, vi börjar med fotbollen. Lillebror spelar kl 15 på grubbes konstgräs.
Jag ska självklart dit och hejja, storasyster som jag är.
Fast i ärlighetens namn hoppas jag att dom förlorar, för annars får han inte följa
med på middagen..

Middagen då. Åmsele forspaddlare fyller 30 år. Självklart måste jag dit och visa mitt stora
engagemang för klubben som jag inte allt för ofta utövar någon sport inom.
Men men, det hör som till ju.

Jag och fredrik har satt upp lite tavlor och sånt som vi köpte på ikea i torsdags. Det blev
så fint!
Kom och se, jag har glass i frysen och ja bju!